ولی داداشی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پارس نیوز، از برگزاری نشست کمیته موارد خاص این کمیسیون با محوریت بررسی مشکلات مربوط به تحویل خودروهای وارداتی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر خبر داد.

وی با اشاره به جزئیات این نشست گفت: جلسه با حضور علی نیکزاد، نایب رئیس اول مجلس، جمعی از نمایندگان و مدیران میانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد و در آن عملکرد نهادهای ذی‌ربط در خصوص پرونده خودرو جانبازان مورد بررسی قرار گرفت.

داداشی با تاکید بر نقش بانک مرکزی در بروز مشکلات، تصریح کرد: پیشنهاد ما این بود که تخصیص ارز توسط بانک مرکزی ظرف ۲۴ ساعت و تأمین ارز از طریق بانک‌های عامل ظرف حداکثر یک هفته انجام شود. اما متأسفانه بررسی‌ها نشان می‌دهد که عمده تعلل در این روند به بانک مرکزی بازمی‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: از میان ۱۰ مرحله فرایند تحویل خودرو، در دو مرحله سوم (تخصیص ارز) و پنجم (تأمین ارز) اختلال وجود دارد که هر دو مستقیماً به بانک مرکزی مربوط می‌شود. این مراحل گاهی تا ۳ یا ۴ ماه و به‌طور میانگین ۲.۵ ماه به طول انجامیده‌اند که به هیچ‌وجه قابل قبول نیست.

داداشی هشدار داد: در صورت عدم رسیدگی مؤثر به این موضوع، مجلس در جلسه بعدی که با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر صنعت، رئیس بنیاد شهید و سایر نهادهای ذی‌ربط برگزار می‌شود، تصمیم نهایی را خواهد گرفت و اگر مصوبات کمیسیون نادیده گرفته شود، پرونده را طبق ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس به دستگاه قضایی ارجاع خواهیم داد.