حجت الاسلام منتظری در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر رییس دادگاه قانون اساسی تایلند به کشورمان گفت: روابط دو کشور در سطح مناسبی قرار دارد و امیدواریم چنین دیدارهایی در سطوح مختلف سیاسی، قضایی، اقتصادی و سایر زمینه‌ها آثار و تبعات خوبی داشته باشد و برای دو کشور مفید واقع شود.

دادستان کل کشور تاکید کرد: موضع کشور تایلند در قبال مسلمانان همواره موضعی مثبت و قابل توجه بوده و ما به عنوان کشوری مسلمان از این توجه و حسن نیت کشور تایلند به مسلمانان قدردانی می‌کنیم.

منتظری وجود آرامگاه «شیخ احمد قمی» در تایلند و احترامی را که به شخصیت وی می‌شود، نمونه‌ای از توجه دولت و مردم تایلند به مسلمانان دانست و افزود: روابط دو کشور ایران و تایلند می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد.

وی با تشریح جایگاه و ساختار نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران و استقلال آن از سایر قوا گفت: استقلال دستگاه قضایی از سایر قوا در جمهوری اسلامی ایران نمونه‌ای کم نظیر در نظام‌های قضایی دنیاست و در این ساختار دادستان کل کشور دارای وظایف متعددی با هدف احقاق عدالت و احیای حقوق عامه است.

منتظری حضور دادستان کل در مراجع و شوراهای مختلف و دفاع از حقوق عامه را از وظایف دادستانی کل کشور و دادسرا‌ها دانست و تاکید کرد: دادستانی کل و نظام دادسرایی ایران با ۴۵۰ دادسرا در سراسر کشور به بیش از ۷۰ وظیفه‌ای که مطابق قانون دارد عمل می‌کند.

دادستان کل کشور ابراز امیدواری کرد: این سفر به بهبود هر چه بیشتر روابط دو کشور کمک کند و برای دولت و مردم دو کشور نیز ثمربخش باشد.

منتظری پیگیری وضعیت محکومان زندانی ایرانی در تایلند و تلاش برای انتقال آنان به ایران را از رییس دادگاه قانون اساسی تایلند خواستار شد و ابراز امیدواری کرد تحقق این خواسته دستاورد سفر هیات تایلندی به ایران باشد.

نوراک ماپرانل رییس دادگاه قانون اساسی تایلند نیز با اعلام اینکه «استقبال و پذیرایی خوبی را در ایران شاهد بودیم» گفت: موضوع مربوط به محکومان ایرانی در تایلند را پس از مراجعت به تایلند بررسی خواهیم کرد.

وی افزود: دولت و مردم تایلند همواره نگاه مثبت و مناسبی به مسلمانان دارند و مسلمانان در کشور ما مورد توجه هستند.

رییس دادگاه قانون اساسی تایلند نیز با تشریح ساختار قضایی این کشور از گسترش روابط حقوقی و قضایی دو کشور استقبال کرد.