به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس امیرمحمد شهسوارانی، با بیان اینکه برخی تصور می‌کنند که روان‌درمانی تنها برای افرادی است که دچار آشفتگی‌ها و مشکلات روانی هستند، اظهار داشت: این تصور وجود دارد که افرادی که به روانپزشک و روانشناس مراجعه می‌کنند دچار مسئله روانی شده‌اند، بنابراین مهمترین دلیل ترس و اجتناب مردم از متخصصان حوزه بهداشت روان، همین امر است.

وی افزود: این در حالی است که از 1970 میلادی حوزه سلامت روان با مباحث ارائه خدمات برای بهبود کیفیت زندگی و افزایش کارایی فردی و شغلی وارد عمل شده است.

این متخصص حوزه بهداشت روان با اشاره به اینکه امروزه بسیاری از رویکردهای روان‌درمانی برای پیشگیری و یا بهبود وضعیت زندگی در افراد سالم و بدون مشکلات روانی است، تصریح کرد: دوره‌های شخصیت‌شناسی و آموزش مهارت‌های زندگی در مدارس، دانشگاه‌ها، اداره‌ها، سازمان‌ها و به صورت خصوصی در درمانگاه‌ها نشان می‌دهد افراد سالم برای پیشگیری و بهبود وضعیت زندگی خود به متخصصان حوزه بهداشت و روان مراجعه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: همه افراد به متخصصان حوزه بهداشت روان و بررسی وضعیت روان خود به صورت دوره‌ای نیازمندند، همانطور که افراد هرازگاهی خود را به لحاظ جسمانی بررسی می‌کنند، باید از منظر روانی نیز چکاب شوند تا در صورت وجود مشکل، توسط متخصصان حوزه بهداشت روان تشخیص و درمان شوند.