رابعه مدنی، بازیگر سینما و تئاتر  به تازگی از بیمارستان مرخص شد. رابعه مدنی به دلیل عوارض خونریزی مغزی در بیمارستان بستری شد.

به گزارش پارس نیوز ، روح‌الله حجازی، کارگردان سینما به عیادت رابعه مدنی ـ بازیگر سینما و تئاتر ـ که به تازگی از بیمارستان مرخص شده است، رفت. 

این کارگردان در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت جسمی و روحی رابعه مدنی گفت: خوشبختانه حال خانم مدنی نسبت به قبل بهتر شده و سطح هوشیاری ایشان به‌مراتب ارتقا پیدا کرده است. در ابتدای دیدار شاید کمی در تشخیص بنده دچار مشکل بودند، اما با یادآوری خاطرات مشترک از مراحل ساخت فیلم‌ها، بسیاری از اتفاقات و اشخاص را به یاد آوردند و واکنش‌های خوبی نشان دادند.

وی با اشاره به همکاری‌های پیشین خود با این بازیگر افزود: افتخار همکاری با خانم مدنی را در چند پروژه داشته‌ام؛ از جمله سه‌گانه‌ای «سپید به رنگ مروارید»، «سرخ به رنگ عقیق» و «سبز به رنگ زمرد» که ایشان در آن‌ها نقش‌های متفاوت و درخشانی ایفا کردند و بابت این نقش‌آفرینی‌ها نیز جوایزی دریافت کردند. 

این کارگردان یادآور شد: در فیلم «مرگ ماهی» هم با وجود محدودیت‌های فیزیکی، با جزئیات و ظرافت خاصی بازی کردند که نشان‌دهنده توان بالای حرفه‌ای ایشان است.

حجازی با تأکید بر ویژگی‌های اخلاقی رابعه مدنی گفت: علاوه بر توانمندی بازیگری، اخلاق حرفه‌ای، انرژی مثبت و روحیه صمیمی ایشان همیشه مثال‌زدنی بوده است. مردم بازی‌های ماندگار او را چه در آثار سینمایی و چه در مجموعه‌های تلویزیونی مانند «وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت‌الله، به‌خوبی به یاد دارند.

این کارگردان سینما در ادامه به خاطره‌ای از پشت صحنه یکی از آثارشان اشاره کرد و گفت: در فیلم «سبز به رنگ زمرد» سکانسی وجود داشت که ایشان باید روضه‌خوانی می‌کردند. پیش از فیلم‌برداری خانم مدنی تأکید داشتند که اگر من گریه‌ام بگیرد، امکان تکرار سکانس وجود ندارد. 

حجازی یادآور شد: شدت هم‌ذات‌پنداری و صداقت احساسی ایشان در آن صحنه به حدی بود که حال جسمی‌شان تحت تأثیر قرار گرفت و حتی یک روز کامل امکان ادامه فیلم‌برداری فراهم نشد. این میزان تعهد و درک عمیق از نقش برای من بسیار ارزشمند است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: رابعه مدنی یکی از مادران ماندگار سینمای ایران است و بی‌تردید در ذهن مخاطبان جایگاه ویژه‌ای دارد. امیدوارم هرچه زودتر سلامتی کامل خود را به دست بیاورند تا بار دیگر بتوانیم از حضور و توان هنری‌شان بهره‌مند شویم.

به بهانه این دیدار، خبرنگار ایسنا از امیرشهاب رضویان فرزند رابعه مدنی جویای احوال این هنرمند شد که وی تاکید کرد: اسکن جدید مغز مادر به‌تازگی انجام شده و خوشبختانه لخته‌ای که باعث از کار افتادن سمت چپ بدن او شده بود، نسبت به قبل کوچک‌تر شده است.

این کارگردان با ابراز امیدواری نسبت به روند درمان افزود: امیدواریم با ادامه فیزیوتراپی و سایر مراحل درمان، وضعیت حرکتی مادرم بهتر شود و ان‌شاءالله طی چند ماه آینده توان حرکت خود را تا حد زیادی به دست بیاورد.

او همچنین از حمایت‌های گسترده دوستان و اهالی سینما قدردانی کرد و گفت: بسیاری از دوستان سینمایی به‌صورت حضوری ‌و تلفنی جویای حال مادرم بودند که از همه آن‌ها صمیمانه تشکر می‌کنیم. بی‌نهایت سپاسگزارم.

رابعه مدنی چند روزی است به دلیل عوارض خونریزی مغزی در بستر بیماری است.