یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۸

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیتهای ترافیکی در جاده چالوس از عصر امروز خبر داد. این محدودیتها تا زمان تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.
به گزارش پارس نیوز به نقل از تسنیم، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، اظهار کرد: از ساعت 16 امروز (1 تیرماه)، تردد انواع وسایل نقلیه از آزادراه تهران-شمال و جاده کرج-چالوس به سمت مرزنآباد ممنوع می شود.
وی افزود: همچنین از ساعت 18 امروز، مسیر پل زنگوله به سمت تهران یکطرفه خواهد شد. این تصمیمات با هدف مدیریت بار ترافیکی و تسهیل سفرها اتخاذ شده و محدودیتها تا زمان تخلیه ترافیک در این محورها ادامه خواهد داشت.
سرهنگ کرمی اسد از مسافران درخواست کرد پیش از آغاز سفر، از وضعیت ترافیکی مسیرها مطلع شوند و همکاری لازم را با پلیس راه برای سفری ایمن داشته باشند.
ارسال نظر