حضور مهدی طارمی در پرسپولیس علاوه بر نتایج این تیم، بعضی قواعد سنتی فوتبال ایران را هم تغییر داده است.
 
تا قبل از درخشش طارمی در لیگ پانزدهم، هافبک‌ها حاکم بلامنازع فوتبال ایران بودند. از لیگ هفتم که برای اولین بار فدراسیون جایزه مرد سال فوتبال ایران را داد، همیشه این جایزه به یکی از هافبک‌های برتر لیگ می‌رسید. لیگ هفتم کریم باقری این جایزه را برد، لیگ دوازدهم که دوباره این جایزه توسط سازمان لیگ احیا شد محرم نویدکیا آن را بدست آورد و آندرانیک تیموریان و قاسم حدادی‌فر برنده‌های بعدی آن بودند. تا زمانی که طارمی، توانست بهترین بازیکن فوتبال ایران شود.
 
طارمی از لیگ چهاردهم که به پرسپولیس پیوست، هر سه سال بهترین مهاجم لیگ برتر شده و رکورددار این جایزه محسوب می‌شود. جایزه‌ای که هیچ بازیکن دیگری، دو بار آن را بدست نیاورده است. او در دو سال اخیر، با گرفتن توپ طلای هم تنها بازیکنی شده که بیشتر از یک بار آن را بدست می‌آورد و هم توانسته دوران سلطنت هافبک‌ها در فوتبال ایران را تمام کند. بازیکنی که نشان داده آقای گل‌ها، هنوز می‌توانند بهترین بازیکن هم باشند.
 
شاید رکورد بعدی طارمی، کسب بهترین بازیکن شاغل در آسیا باشد. جایزه‌ای که از زمان مجزا شدن بازیکن لژیونر با بازیکن شاغل در آسیا، هیچ بازیکن ایرانی نتوانسته به آن برسد. بعد از پایان دوران قدرت هافبک‌های ایرانی، شاید طارمی بتواند دوران عمر عبدالرحمن در آسیا را هم تمام کند.