در پاسخ afc آمده است: « نامه ارسالی شما به امضای ریاست فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران برای رئیس AFC مورخ 15 نوامبر 2016 دریافت و توجه کامل و جدی ما را جلب کرد. از اینکه متوجه شدیم فدراسیون شما در نظر دارد که در مراسم جوایز سالانه به دلایلی که در نامه عنوان کردید، شرکت نکند به شدت متأثر شدیم. ما برای نشان دادن تدریجی مراسم خود تنها قسمت اول توزیع جوایز را در تاریخ 12 نوامبر 2016 در وب سایت AFC منتشر کردیم. اما متعاقباً لیست توزیع جوایز برای 4 مجموعه دیگر که طی تماس تلفنی نیز اطلاع رسانی شد، به زودی منتشر می شود. بخش اداری AFC در حال آماده کردن اطلاعات جهت ارسال به فدراسیون شما است و علاوه بر این مایلم تأکید کنم که معیارهای انتخاب جوایز شفاف و هدفمند طراحی و از طریق کانالهای رسمی ما ارائه شده است. فرآیند انتخاب نامزدها بحث و بررسی بسیار عمیق با کارشناسان دپارتمان های مختلف را در برداشته که در صورت تمایل شما می توانیم مکانیسم آن را برای شما ارسال کنیم تا از چگونگی عملکرد آن مطلع شوید.امیدوارم که توضیحات بالا هر گونه شک و شبهه و یا احساس نادرستی در خصوص اعتبار مکانیسم انتخاب کاندیداها، برندگان جوایز و همچنین لیست کامل جوایز را از بین برده باشد.»

از ادبیات نامه دبیر کل به مهدی تاج بر می آید ایران در 4 بخش مورد اشاره کاندید است و دور از ذهن نیست جایزه بگیرد. البته در خصوص فوتسال معمولا نامزدها پیش از مراسم اعلام نمی شوند و جوایز نیز به فدراسیون فوتبال ارسال می شود. اما هیچ بعید نیست فوتبال ایران در بخش هایی چون فوتسال، جوان اول، بهترین لژیونر و ... نامزد باشد و به این بهانه جایزه بگیرد.

پیش بینی ها بر این است در بخش بهترین تیم فوتسال آسیا و بهترین بازیکن فوتسال آسیا جوایز به ایرانی ها برسد.

نکته جالب توجه در این بین سیاست کنفدراسیون فوتبال آسیا در انتخاب بهترین ها است. AFC آنطور که دیده شده بیشتر به دنبال توسعه فوتبال است  و حتی در انتخاب بهترین ها به تیم های ضعف هم توجه ویژه ای دارد. حتی دیدید در برهه ای که فدراسیون فوتبال ایران به عنوان بهترین انتخاب شد خیلی عملکرد ملموسی نداشت و شاید این جایزه برای ترغیب فدراسیون فوتبال به اقدامات بهتر بود.

به هر صورت نامزدهای چهار بخش دیگر به زودی اعلام می شود و همان طور که اشاره شد احتمالا نام ایرانی ها هم به چشم خواهد آمد.