به گزارش پارس نیوز، 

فروش رو به افزایش هوآوی نشان می‌دهد که چطور بخش‌های مهم کسب‌وکار این شرکت رو به رشد است. این در حالی است که آمریکا تلاش‌های زیادی کرده تا کشورهای دیگر را قانع کند که در شبکه‌های بی‌سیم 5G خود از محصولات هوآوی استفاده نکنند و حتی این کار را غیرقانونی اعلام کرده است. انتظار می‌رود هوآوی ظرف یک سال آینده جایگاه سامسونگ به عنوان بزرگ‌ترین سازنده گوشی هوشمند در جهان را از آن خود کند.

در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۸، هوآوی ۳۰ میلیون گوشی در در بازار چین به فروش رساند که حدود سه برابر فروش اپل در بازار چین در همین دوره بود. طبق گزارشی که موسسه تحقیقاتی Canalys منتشر کرده، فروش سالانه اپل حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است.

IMG_20190220_131929_163

 

موفقیت هوآوی در بازار چین، بزرگ‌ترین بازار گوشی هوشمند در جهان، فقط به دلیل مسائل سیاسی نبوده است. مصرف‌کنندگان چینی عاشق گوشی‌های پرچم‌دار و پیشرفته هوآوی هستند چون این گوشی‌ها دوربین‌هایی فوق‌العاده‌ای دارند، آخرین فناوری‌های روز را ارائه می‌کنند و قیمت‌شان کمتر از آی‌فون است. هوآوی با عرضه مجموعه‌ای از گوشی‌های هوشمند خوش‌قیمت‌تر توانسته است بازار بزرگ‌تری را هدف بگیرد.

دو رقیب داخلی دیگر هوآوی، یعنی Oppo و Vivo، تلاش می‌کنند با این شرکت رقابت کنند، اما فروش آن‌ها در فصل سوم سال گذشته کمتر از ۱۰ درصد رشد داشته است.

 شیائومی، یک برند چینی دیگر که در هند و اروپا به‌سرعت جای خودش را باز کرده، فصلی فاجعه‌بار را تجربه کرد و طبق گزارش Canalys، با افت فروش ۲۸ درصدی مواجه شد.

IMG_20190220_131933_264

به گفته نیکول پنگ، تحلیل‌گر Canalys، هوآوی و بنیان‌گذارش رن ژنگفی، هواداران ویژه خودشان را در چین دارند. نیکول پنگ می‌گوید که از نظر بیشتر چینی‌ها، رن ژنگفی که شرکتش را با چند هزار دلار تاسیس کرد و آن را به غولی ۱۰۰ میلیارد دلاری بدل نمود، «شخصیتی بسیار محترمی» است. بخشی از این تکریم و احترام هم نصیب برند هوآوی می‌شود.