به گزارش پارس نیوز، 

 

«مرتضی آبدار» با بیان این‌که در نشست کمیته تخصصی ثبت و حریم میراث طبیعی سازمان میراث‌فرهنگی اظهار کرد: در این جلسه پرونده 6 اثر طبیعی استان مورد بررسی قرار گرفت و پس از تائید نهایی توسط کارشناسان، این آثار ارزشمند طبیعی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

وی افزود: ثبت این آثار طبیعی در راستای حفظ گونه‎های ارزشمند طبیعی، پس از تائید شورای ثبت استان پرونده‎ها به دفتر مدیر کل ارسال و در نشست کمیته تخصصی ثبت و حریم میراث طبیعی سازمان میراث‌فرهنگی بررسی شد و در نهایت 6 پرونده پیشنهادی شامل درختان کهنسال استان ثبت و در فهرست آثار ملی قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان ادامه داد: «درخت کهنسال روستای زگلیک» از توابع شهرستان اهر و «درخت کهنسال روستای کرینگان» و «آبشار روستای گل آخور» از توابع شهرستان ورزقان، «چشمه دو قلو روستای گنبد» از توابع شهرستان عجب‌شیر، «درخت کهنسال روستای کوته مهر» از توابع شهرستان بناب و «درخت کهنسال روستای کندلج» از توابع شهرستان مرند از آثار طبیعی استان در فهرست آثار طبیعی ثبت شده ملی قرار گرفتند.

وی تشریح کرد: در این جلسه، پرونده طبیعی یخچال روستای کرویق از توابع شهرستان ورزقان نیز در کمیته مطرح و نظر به اهمیت این اثر طبیعی، مقرر شد پرونده با اصلاحاتی در کمیته آتی ثبت آثار طبیعی مجددا مطرح شود.

آبدار خاطرنشان کرد: قرار گرفتن این آثار طبیعی در فهرست میراث ملی تأثیر بسزایی در معرفی این آثار به‌عنوان بخشی از جاذبه‌های گردشگری استان آذربایجان‌شرقی خواهد داشت.

نشست کمیته تخصصی ثبت و حریم میراث طبیعی سازمان میراث‌فرهنگی با حضور «فرهاد نظری» مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی و اعضای کمیته، با هدف بررسی آثار طبیعی کشور و ثبت پرونده‌های پیشنهادی برگزار شد.

انتهای پیام/