به گزارش پارس نیوز، 

 به نقل از روبط عمومی آستان قدس رضوی، این زائران پس از زیارت کربلای معلا در قالب کاروان‌های مختلف از کشورهای هندوستان و انگلستان خود را به مشهد مقدس رساندند تا در مراسم سالروز شهادت حضرت موسی الکاظم(ع) شرکت کنند.


محمد راجا که به همراه این کاروان زیارتی به مشهد مقدس سفر کرده است، عنوان کرد: من برای نخستین بار است که به حرم رضوی مشرف می‌شوم و همواره حسرت این زیارت را به دل داشتم، ولی ‌اکنون احساس بسیار خوبی از حضور در این بارگاه منور دارم.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی این بارگاه منور شرایطی را فراهم می‌کند تا موجب ارتقای سطح فرهنگی مخاطبان شود و گروه‌های سنی مختلف از جمله کودکان و نوجوانان بتوانند از این محیط معنوی بهره‌مند شوند.

دکتر غلام حسن، رئیس بیمارستان کلکته نیز گفت: از کودکی آرزو زیارت بارگاه منور حضرت رضا(ع) را داشتم و همواره در نمازم دعا می‌کردم که بتوانم به این بارگاه منور مشرف شوم و امروز که این دعا اجابت شد احساس می کنم در قطعه‌ای از بهشت قدم گذاشته‌ام.

وی گفت: شیعیان هندوستان همواره ارادت ویژه‌ای به اهل‌بیت(ع) و خاندان نبی مکرم اسلام(ص) داشته‌اند و آمده‌اند تا عرض ارادتی به پیشگاه امام رضا(ع) داشته باشند، چرا که معتقد هستند امام رضا(ع) ضامن همه مشتاقان و دلشیفتگان است.

راگا سورچا که مسئولیت این گروه را بر عهده دارد، گفت: کسی که بر چشمه آبی وارد می‌شود، به اندازه ظرفی که به همراه دارد، از آن چشمه بهره می‌گیرد و زائری که به زیارت امام می‌آید به اندازه شناخت و معرفتی که دارد، از زیارت خویش سود می‌برد.

وی افزود: اهل بیت عصمت و طهارت(ع) منشأ خوبی‌ها و خیر و برکت در جهان هستند و وقتی انسان مشاهده می‌کند در حرم مطهر حضرت رضا(ع) این همه توسعه زیرساختی و فرهنگی برای رفاه زائران و ترویج معارف اسلامی و رضوی صورت گرفته، تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

برنامه‌های مختلفی از جمله تور حرم شناسی، بازدید از موزه و کلاس‌های معرفت شناسی برای این زائران برگزار شد.