دولت انگلیس با هدف مقابله با گسترش افکار افراطی در میان زندانیان عادی در زندان های این کشور، در حال گردآوری تمامزندانیان افراطی در یک زندان تحت عنوان "آلکاتراز" انگلیسی استکه در اینچارچوب 131 افراطی محکوم به دست داشتن در اقدام های تروریستیبه آن منتقل می شوند. 
 
به نوشته مطبوعات انگلیس، این کار مطالعاتی به دستور ''مایکل گوو'' وزیر دادگستریو تحت هدایت یک مقام پیشین این کشور در امور زندان ها صورت گرفته است و براساس گزارش های منتشر شده در سیستم '' آلکاترازانگلیسی'' همه تروریست های افراط گرای زندانی در یک زندان فوق امنیتی نگهداری خواهند شد. 
 
به نوشته منابع انگلیسی، تجمیع زندانیان افراط گرا که شمار آنها درزمان حاضر به 131 نفرمی رسد در یک محلسبب خواهد شد که آنها نتوانند بر روی سایر زندانیان معمولی تأثیر بگذارند. 
روزنامه دیلی تلگراف در این باره نوشت: این پیشنهاد دولت دیوید کامرون مغایر با مشی قبلی دولت انگلیس در50 سال گذشته مبنی بر پخش کردن زندانیان خطرناک در هشت زندان این کشور است. 
 
به نوشته این روزنامه، این پیشنهاد متعاقب افزایش نگرانی ها از رادیکالیزه شدن زندان ها در انگلستان به دلیل حضور افراط گرایان صورت می گیرد و در زمانحاضر حدود یک هزار زندانی در زندان های انگلیس به نوعی از این افراط گرایان تاثیر پذیرفته اند وبرخی از آنها حتی از طریقافراط گراها به دین اسلام گرویده اند. 
این روزنامه در همین حال گفت که معاونت قضایی وزارت دادگستری انگلیس (ام او جی) با این طرح مخالفت کرده است. 
 
 
گوانتاناموی انگلیسی 
 
 
دیلی تلگراف افزود: یک سخنگوی معاونت قضایی وزارت دادگستری انگلیس گفته است که این پیشنهاد اشتباه بوده و هیچ طرحی در حال حاضر برای تجمیع تروریست های زندانی در یک زندان واحد وجود ندارد. 
این روزنامه نوشت: این دیدگاه درزمان حاضر وجود دارد که تجمیع این تروریست های زندانی در یک زندان واحد سبب ایجاد کانونی برای اعتراضات و نیز ایراد این اتهام شود که دولت انگلیس اقدام به برپایی ''گوانتاناموی انگلیسی'' کرده است. 
 
این روزنامه نوشت: پروفسور ''پیتر نیومن'' یک کارشناس مسایل ضد تروریسم در دانشگاه کینگز کالج لندن می گوید: سیاست جمع کردن زندانیان افراط گرا می تواند سبب ایجاد یک نوع سازمان الیگاریشی که تروریست ها در خارج از زندان قادر به ایجاد آن نیستند، شود. 
"نیک هاردویک" بازرس ارشد پیشین زندان های انگلیس به تازگیگفته استکه تأثیر روبه رشد زندانیان مسلمان افراطی در زندان های این کشور در مقایسه با افراطی گری به نگرانی بزرگ تری تبدیل شده است. به گفته وی افراط گرایان از دین برای توسل به تهدید و ارعاب استفاده می کنند به گونه ای که برخی از زندانیان را به زور وادار به گرویدن به اسلام افراطی مد نظر خود می کنند. 
براساس آمارهای منتشر شده بیش از 40 درصد بند عمومی زندان لانگ مارتین انگلیس را مسلمانان تشکیل می دهند. علاوه بر آن زندان وایت مور هم میزبان مسلمانان زیادی است. 
 
 
عضو گیری داعش در زندان های انگلیس 
 
هاردویک می گوید : بی شک تعدادی از این افراط گرایان خطرناک در زندان های انگلیس اقدام به عضوگیری برای پیوستن به گروه تروریستی داعش می کنند. 
این اقدام دولت انگلیس در حالی است که جامعه مسلمانان و فعالان حقوق بشری از ایده تشکیل یک زندان "آلکاترازاسلامی" به شدت انتقاد کرده و آن را ناقض حقوق زندانیان دانسته اند. 
 
نام "زندان آلکاتراز" از جزیره ای به همین نام در سواحل سانفرانسیسکو واقع در ایالت کالیفورنیای امریکا گرفته شده است که تا سالها پیش به عنوان یک محدوده نظامی شناخته شده بود و پس از آن نیز امن‌ترین زندان در جهان به شمار می‌رفت. آلکاتراز در سال ۱۸۵۰ به عنوان تاسیسات نظامی بنا شد و پس از آن تا سال ۱۹۳۳ به عنوان یک زندان نظامی کاربری داشت. در ماه اوت سال ۱۹۳۴ به زندان فدرال تبدیل شد. در طول ۲۹ سال، هیچ فرار موفقی در این تبعیدگاه ثبت نشد و در تمام تلاش‌هایی که انجام شد یا زندانیان هدف شلیک گلوله قرار گرفتند و یا در آب‌های خلیج غرق شدند.