عکس/ لحظه ای که روحانی فاجعه منا را شنید

رییس جمهوری که صبح دیروز تهران را به مقصد نیویورک برای شرکت در احلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل ترک کرده بود بلافاصله در تماسی تلفنی با اسحاق جهانگیری در جریان فاجعه منا قرار گرفت.
به گزارش پارس، این عکس لحظه ای را نشان می دهد که حجت الاسلام والمسلمین مغموم داخل هواپیما در حال شنیدن گزارش معاون اول خود از این فاجعه است.
لازم نیست مغموم باشند مقصر اول این جنایت خود ایشان با سیاست سازشکارانه و غیر اصولی هستند اگر بعد از اهانت های پشت سر هم دولت وهابی عربستان چون تجاوز به حجاج نو جوان ما برخوردی شایسته نام رییس جمهور ایران و مردم ایران داشتند ما الان شاهد این قصابی آشکار نبودیم.اسلام دین اعتدال است و در بعضی مواقع می توان چیزهای واجب را برای مصالح اسلام به حالت تعلیق در اورد و ما این را از رفتار امامان و پیامبر اسلام می توانیم استنباط کنیم.موضع آل سعود الان کاملا مشخص است وقتی انها اصلا مسلمان نیستند چگونه می توان به انها اعتماد کرد.مسلمان که نیستند هیچ اصلا دین ندارند کجای دنیا در میان کسانی که معتقد به یکی از ادیان الهی هستند ما شاهد چنین برخوردی در مراسم مذهبی بوده ایم.در ضمن در دین ما خودکشی حرام است و بر مسعولان امر واجب است فرهنگ سازی کنند این هم نوعی خودکشی است.
سو استفاده ایران از مردمش! اگه ایران مردم رو به سفر حج نفرسته برنامه برائت از مشرکین و سایر ابتکارات ایران که رو زمین میمونه برادر من. ایران به یه سری انسان نیاز داره که اونجا باشن و تعدادشون هم به اندازه کافی باشه. پی خیال لغو کردن حج رو از سرت بیرون کن. خصوصا اینکه بهانه ای دارن که حج طبق قران واجبه!
ادای اوباما رو براش در آوردین؟ لحظه شنیدن خبر!! چقدر آدم مهمی شدن ایشون!!