به گزارش پارس به نقل از فارس، «جان استوارت» مجری معروف برنامه طنز سیاسی-اجتماعی «دیلی شو» در یکی از تازه‌ترین برنامه‌های خود به انتقاد از آندسته از جمهوری‌خواهانی پرداخت که به طور مداوم از جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) انتقاد می‌کنند و آن را یک توافق بد می‌دانند.

بنا به گزارش روزنامه آمریکایی «هافینگتون‌پست»، استوارت در برنامه خود اشاره کرد که دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه توافق هسته‌ای ایران و 1+5 را به کنگره فرستاد و بسیاری از جمهوری‌خواهان از جمله سناتور «لیندسی گراهام» نارضایتی شدیدی از این توافق ابراز کردند و حتی آن را یک «توافق تاریخی بد» تلقی کردند.

مجری دیلی‌شو با اشاره به این انتقادات و خطاب به گراهام که اعتراف کرده بود که متن برجام را نخوانده است، گفت: «حتی (متن) توافق را نخوانده‌ای؟ اساساً با این توافق مهم بین‌المللی همچون فرم‌های عضویت در سایت‌های اینترنتی برخورد می‌‌کنید و بدون آنکه جزئیات را بخوانید فقط می‌گویید با آن مخالفیم.»

وی سپس ادامه داد که منتقدان فقط توافق ایران و 1+5 را یک توافق بد می‌دانند ولی هیچ توافق بهتری ارائه نمی‌دهند و وقتی از آنها پرسیده می‌شود که چه توافقی از نظر آنها خوب است، فقط پاسخ می‌دهند: «توافقی که راه ایران را به سوی ساخت سلاح هسته‌ای مسدود کند.»