روسیه باید شریک اصلی در مبارزه با تروریسم باشد

وزیر خارجه عراق تاکید کرد که روسیه به دلیل مبارزه با خطر تروریسم تکفیری، شریک اساسی برای ما در مبارزه با تروریسم است.
وزیر خارجه عراق در «انجمن همکاری روسی- عربی» در أبوظبی پایتخت امارات سخنرانی کرد.
در همین راستا، «ابراهیم الجعفری» وزیر خارجه عراق تصریح کرد: روسیه به دلیل مبارزه با خطر تروریسم تکفیری، شریک اساسی برای ما در مبارزه با تروریسم است. این موضوع به نفع طرفین است و مواضع روسیه را در این زمینه ارج می نهیم.
وی در ادامه خطاب به اعضای «انجمن همکاری روسی- عربی» افزود: جنگ عراق با تروریسم به نیابت از تمام جهان و برای دفاع از ارزش های انسانی است و شما باید تصور کنید که سرنوشت منطقه و جهان در صورت عدم مبارزه عراقی ها با این خطر چگونه خواهد بود.
ابراهیم الجعفری امروز چهارشنبه برای شرکت در «انجمن همکاری روسی- عربی» به أبوظبی پایتخت امارات سفر کرد.
در این اجلاس در خصوص آخرین تحولات خاورمیانه و شمال آفریقا و همچنین نحوه همکاریهای دو و چند جانبه میان روسیه و کشورهای عربی برای حل و فصل بحران های کنونی، بحث و تبادل نظر به عمل خواهد آمد.
در جریان این اجلاس همچنین رایزنی هایی در خصوص مسأله مبارزه با تروریسم، مسأله از سرگیری مذاکرات سازش در فلسطین و نابودی تسلیحات کشتار جمعی، انجام خواهد شد.
ارسال نظر