به گزارش پارس نیوز، 

موضع حماس همچنان ثابت است و می‌گوید بهای نظامیان اسرائیلی در دست این جنبش، توافق تبادل اسرا مانند «وفاء الاحرار» یا همان «توافق شالیت» در سال 2011 است اما مواضع این جنبش درباره برخی شروط قبلی برای آغاز مذاکرات مانند آزادی تمامی اسرای دوباره بازداشت شده توافق شالیت، نرم‌تر شده است.

الاخبار ادامه داد نروژی‌ها فرستاده خود را طی ماه گذشته به نوار غزه فرستادند و پیشهاد آنها برای میانجی‌گری با واکنش مثبت روبرو شده است؛ نروژ وعده نزدیک کردن دیدگاه‌ها میان حماس و اسرائیلی‌ها را داده است.

در ادامه این گزارش آمده است تل‌آویو بارها اعلام کرده تا زمانی که حماس، اسرای اسرائیلی را تحویل ندهد اجازه بهبود وضعیت غزه را نخواهد داد؛ تمامی میانجی‌ها از موافقت ابتدایی رژیم صهیونیستی درباره پروژه‌هایی برای بهبود غزه خبر داده‌اند به شرط آنکه مقاومت از آن استفاده نکند.

بر اساس گزارش الاخبار، حماس به میانجی‌ها بویژه «نیکلای ملادینوف» فرستاده صلح سازمان ملل در غرب آسیا تعهد داده در پروژه‌های بین‌المللی برای غزه مداخله نکند یا آنها را مورد سوءاستفاده قرار ندهد و ملادینوف این موضوع را به اطلاع مقامات رژیم صهیونیستی رسانده است.

 گردان‌های «القسام» شاخه نظامی حماس برای اولین بار در سال 2015  اعلام کرد چهار نظامی صهیونیست را در اختیار دارد؛ القسام هیچ اطلاعاتی درباره این اسرا یا زنده و مرده بودن آنها ارائه نداده است.