به گزارش پارس نیوز، 

یک وبگاه خبری تحلیلی سوری نوشت، نشانه‌هایی مانند خروج عناصر اطلاعاتی از سوریه در پوشش «کلاه‌سفید‌ها» و نشانه‌هایی دیگر، حاکی از نزدیک شدن سوریه به پایان جنگ در آینده نزدیک است.

وبگاه خبری «شام تایمز» سوریه در گزارشی با عنوان «امسال، پایان جنگ سوریه اعلام می‌شود»، به مهم‌ترین شاخص‌های پایان قریب الوقوع جنگ سوریه پرداخت.

در این یادداشت آمده است: جنوب سوریه که چندین سال جولانگاه گله‌های تروریست‌هایی شده بود که خانه‌ها و تاسیساتش را ویران و مردم را آواره کردند، هم اینک در آستانه اعلام خبر آزادسازی کامل قرار دارد.

در همین حال تماس‌هایی بین کُردهای شمال و شرق سوریه با دولت دمشق جریان دارد و حتی بر اساس اخبار درز یافته به بیرون، تماس‌هایی هم با داخل إدلب برقرار شده است، استان سرسبزی که به سیاهچال جبهه النصره و گروه‌های وابسته به آن مبدل شده و به زودی طی توافقی آزاد خواهد شد که اعلام آن در آینده بسیار نزدیک بسیار غافلگیر کننده خواهد شد.

هماهنگی آمریکا و روسیه از نشست هلسینکی و مهم‌ترین آن چیزهایی که مربوط به جولان و منطقه حائل مرزی بود، پشتوانه پیش‌بینی‌های ماست و همچنین احتمال قوی عملیات نظامی ارتش سوریه در شرق این کشور بخصوص در مناطق نفت خیز و در امتداد مرز با عراق وجود دارد.

همچنین انتظار می‌رود نبردها برای تکمیل آزادی کامل نوار شمالی ساحل سوریه ادامه داشته باشد تا زمینه گشایش پرونده إدلب و جسر الشغور فراهم شود و در صورتی که دستیابی به تفاهم بر سر آن از طریق توافق به تاخیر افتد، عملیات نظامی راه جایگزین است و آغاز آن با عملیات جسر الشغور خواهد بود.

در خصوص اطلاعات سیاسی و مواضع کشورها درباره بحران سوریه هم، فرانسه در رأس آنها قرار دارد، از زمانی که امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه سفیر این کشور در تهران را به عنوان نماینده شخصی خود در سوریه تعیین کرد، سخن از تمهیدات روانی، سیاسی و رسانه‌ای پاریس در صجنه بین الملل به منظور بازگشت به سوریه به میان آمد.

سپس فرانسه کمک‌هایی را با مشارکت روسیه به داخل سوریه فرستاد که همه این‌ها از دید ناظران سیاسی، گام‌های آهسته و پیوسته ماکرون به سوی دمشق شمرده می‌شود.

اما در خصوص آمریکا هم باید گفت، نشست اخیر بین ترامپ و پوتین در هلسینکی، شالوده تفاهمات آتی را فراهم می‌کند که اساس آن پرونده سوریه است و از جنوب این کشور و به طور مشخص القنیطره و منطقه منع درگیری در مرز با فلسطین اشغالی آغاز می‌شود.

سایت صهیونیستی دبکا همچنین فاش کرده است که سوریه از طریق نیروهای «آندوف» پیامی به اسرائیل فرستاده است که می‌گوید توافق آتش‌بس سال 1974 به هواپیماهای سوریه اجازه می‌دهد بر فراز خط حائل جولان پرواز کنند و به اسرائیل هشدار داد هر گونه تلاش برای سرنگونی هواپیماهای سوری در حین پرواز بر فراز منطقه حائل مرزی، ناقض توافق‌هایی است که بین روسای جمهور آمریکا و روسیه در هلسینکی به دست آمده است.

همچنین اصرار غرب بر خارج کردن کلاه سفیدها از سوریه، به منظور نجات و فراری دادن عناصر دستگاه‌های اطلاعاتی خود و خانواده هایشان سرآغاز تخلیه سوریه از عناصر بیگانه است.

با آزادسازی درعا هم گروه‌های مسلح به شمال سوریه کشیده شدند، جایی که به زباله دانی از گروه‌های تروریستی فراری از حمص، حلب، غوطه دمشق و هم اینک درعا و القنیطره مبدل شده است و همه این‌ها در نتایج کنفرانس آتی سوچی تاثیرگذار است.

مساله قابل توجه دیگر، اظهارات «یوسف العتیبه»، سفیر امارات در واشنگتن است که گفت، کشورش از آمریکا به دلیل عدم پشتیبانی بیشتر از ائتلاف سعودی در الحدیده در ساحل غربی یمن شکایت کرده است.

وی همچنین به نقل از مقامات آمریکایی فاش کرد که افکار عمومی آمریکا مخالف هر گونه کمک بیشتر برای انجام کارهای بیشتری در خاورمیانه است که این قضیه حتما شامل حضور آمریکا در سوریه و بخصوص شرق این کشور هم می‌شود.

 در این اوضاع که بی تردید فرانسه هم خواهان از سرگیری و روبه راه شدن روابطش با دمشق است، اتحادیه اروپا با آمریکا بر سر پرونده هسته‌ای ایران مشکلاتی دارد و به دنبال مشاجره لفظی بین ترامپ و روحانی، تنش بین ایران و آمریکا به وجود آمده است، بحران سوریه در شرف پایان است.

آلمان و فرانسه به همکاری دستگاه‌های امنیتی سوریه در خصوص تروریست‌های بیگانه‌ای نیاز خواهند داشت که در مناطق مشخصی جمع آوری شده‌اند تا یا به جنگ با آنها رفته و یا از طریق دستیابی به توافق از طریق مرزها اخراج شوند.

همه این مسائل در کنار پیشروی ارتش سوریه، تسلط آن بر اغلب مساحت جغرافیای سوریه و بازگشت آوارگان بخصوص از لبنان، اردن و ترکیه، جمعا نشان می‌دهد که بحران یا جنگ در شکل کنونی آن تا قبل از آغاز سال 2019 تمام اعلام خواهد شد.