به گزارش پارس نیوز، 

 براساس قانون ارائه شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اوت، هر کشوری که با بخش‌های اطلاعاتی و دفاعی روسیه همکاری داشته باشد، با تحریم روبه‌رو می‌شود.

این قانون برای مجازات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در پی الحاق شبه جزیره کریمه اوکراین در سال ۲۰۱۴، "دخالت در جنگ داخلی سوریه" و "مداخله در انتخابات 2016 ریاست جمهوری آمریکا" صورت گرفته است.

اما متحدان ایالات متحده که از روسیه سلاح و تجهیزات می‌خرند، با این قانون جدید دچار مشکل می‌شوند.

نمونه واضح آن هندوستان است که به دنبال خرید پنج سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه است. این سیستم‌ها برای مقابله با موشک‌های بالستیک و رادارگریز چین و مقابله با ظرفیت‌های پاکستان قرار است خریداری شوند.

این توافق میان پوتین و نخست وزیر هندوستان به عنوان بخشی از توافق شش میلیارد دلاری دو طرف در سال 2016 است که حالا در هاله‌ای ابهام قرار گرفته است.

دیگر کشورهایی که از این قانون جدید تحریمی آمریکا آسیب می‌بینند، اندونزی و ویتنام هستند که می‌خواهند از روسیه سلاح بخرند اما متحد و شریک منطقه‌ای آمریکا نیز محسوب می‌شوند. جاکارتا قرارداد ۱.۱۴ میلیارد دلاری خرید جنگنده‌های سوخو را اخیرا امضا کرده، درحالیکه ویتنام به دنبال خرید بمب افکن از روسیه است.

ویتنام که جنگنده‌های نیروی هوایی‌اش سوخو-۳۰ روسیه و سیستم‌های دفاع موشکی‌اش اس-۳۰۰ هستند، به دنبال تداوم مدرنیزه کردن نیروهای دفاعی و نظامی خودش است.