روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی با اشاره به استفاده تل آویو  از رسانه های اجتماعی در بهره برداری در بهبود وجهه خود در منطقه از یک سو و از سویی دیگر تبلیغات منفی علیه ایران نوشت: همزمان با مشاجره ایران و عربستان در سطح منطقه، اسرائیل درحال بکارگیری زبان عربی و یافتن زمینه‌های مشترک با دشمنان ایران در سطح خاورمیانه است. این تلاش‌ها که در بر‌هه‌ای با خصومت و تمسخر بوده از سوی سرگرد «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش اسرائیل مدیریت می‌شود.

وی اخیرا تصاویری از پرچم ایران را در باریکه غزه پست کرده و همزمان نیز فیلمی از تهاجم اسرائیل را به جنوب لبنان در توییتر به نمایش گذاشت است.

این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل نیز با  انتشار پیام‌های ویدئویی با زیرنویس عربی سعی در محکوم کردن ایران دارد و وزارت خارجه اسرائیل نیز تصاویری را از همزیستی اعراب و اسرائیل برای مشترکان  عرب زبان خود در فیسبوک منتشر می‌کند.

 این روزنامه نوشت: برای اسرائیل که روابط دیپلماتیک با بسیاری از همسایگان خود ندارد، رسانه‌های اجتماعی مسیری برای تعامل و تقویت همگرایی رو به رشد با کشورهای عرب مسلمان سنی است و در این بین عربستان پرنفوذترین کشور عرب منطقه است .

 ارتش اسرائیل نیز در همین راستا بیش از 10 سال است که روزنامه سعودی «ایلاف» که دفترش در لندن است را برای این هدف برگزیده به طوری‌که این نشریه مبدل به اولین رسانه عرب زبانی شد که مصاحبه با مقام‌های ارتش اسرائیل را منتشر کرد.

در همین رابطه ژنرال «گادی ایزنکات» رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در گفت‌و‌گو با ایلاف در نوامبر گذشته گفت: «ایران بزرگترین تهدید علیه منطقه است و در این‌باره توافق کاملی بین ما و عربستان وجود دارد.»

وال استریت ژورنال به نقل از مقام‌های کشورهای منطقه و آمریکا نوشت: در سال‌های اخیر اسرائیل، عربستان و امارات همکاری‌های اطلاعاتی برای مقابله با ایران را شدت بخشیده‌اند. این در حالی است که مقام‌های عربی گفته‌اند به دلیل مخالفتشان با حاکمیت اسرائیلی‌ها بر فلسطیینی‌ها، هنوز به طور علنی اشتیاقی به نشان دادن تعامل با اسرائیل ندارند.

سخنگوی ارتش اسرائیل در این باره مدعی شد: «در جهان عرب، ایران یک تهدید عمومی محسوب می‌شود.»

انتشار سخنان سخنگوی ارتش اسرائیل در روزنامه ایلاف در زمینه محکوم کردن حماس و حزب‌الله گمانه‌زنی‌ها را برانگیخت که عربستان در پی تقویت روابط با اسرائیل است.

«عثنان العمیر» مدیرمسئول روزنامه ایلاف البته با اشاره به مستقل بودن این روزنامه گفت:«هم اینک مواضع متفاوتی در قبال اسرائیل وجود دارد.»

این روزنامه در بخش دیگر به نقل از آویخای ادرعی سخنگوی ارتش اسرائیل نوشت که بعد از خاتمه قیام دوم خونین فلسطینیان در اسرائیل، ارتش تصمیم گرفت ارتباط بهتری را با اعراب و به ویژه خبرنگاران عرب زبان مستقر در اسرائیل برقرار کند.

وی در این زمینه به نبرد سال 2006 حزب‌الله با اسرائیل در لبنان نیز اشاره کرد و گفت که در آن برهه ارتش اسرائیل با انداختن جزوه‌هایی از هواپیما به ساکنان عرب زبان بیروت نسبت به بمباران منطقه هشدار داد.