بر اساس گزارشی که شرکت «یورومانیتور اینترنشنال» منتشر کرده است، هنگ کنگ با 26 میلیون و 550 هزار بازدیدکننده در حالی در صدر این فهرست قرار گرفته که بانکوک، پایتخت تایلند با حدود ۲۱.۲ میلیون بازدید کننده در رتبه دوم و لندن، پایتخت بریتانیا با ۱۹.۲ میلیون گردشگر در رتبه سوم قرار گرفتند.
هنگ کنگ، صدرنشین شهرهای پربازدید جهان


بر اساس همین گزارش و مطابق تحقیق صورت گرفته از سوی شرکت «یورومانیتور اینترنشنال» که در نمایشگاه جهانی گردشگری در لندن، پایتخت بریتانیا منتشر شده، شهرهای استانبول، آنتالیا، ادیرنه و آرتوین ترکیه هم در بین 100 شهر پربازدید جهان جای گرفته‌اند.

مطابق این گزارش که رایزنی فرهنگی ایران در ترکیه آن را ترجمه و برای انتشار در اختیار مهر قرار داده، این فهرست طبق آمار سال 2016 تهیه شده و شامل اقامت‌های حداقل 24 ساعته است.

در این فهرست، استانبول با 9 میلیون و 174 بازدید کننده در رتبه پانزدهم قرار گرفته است. همچنین آنتالیا با ۶.۱ میلیون گردشگر، ادیرنه با ۲.۸ میلیون و آرتوین با ۲.۴ میلیون گردشگر به ترتیب در رتبه‌های ۲۹، 68 و 85 جهان قرار گرفته‌اند.

بر اساس همین گزارش و طبق پیش‌بینی‌ شرکت «یورومانیتور اینترنشنال»، انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۰، ۹.۵ میلیون گردشگر از استانبول، 7 میلیون از آنتالیا، 3 میلیون از ادیرنه و ۲.۸ میلیون نفر از آرتوین بازدید کنند.