مشخص نیست برای اولین خودروی برقی تولید شده در کشور چه مرجعی باید پا پیش گذاشته و قیمت گذاری را برای یوز انجام دهد. شورای رقابت هنوز در بلاتکلیفی محض به سر می برد و نه رییس دارد و نه هنوز اصلا اعضای آن انتخاب و معرفی شده اند. از طرفی اگر این خودرو چون به تولید انبوه نرسیده است و شامل قیمت گذاری دستوری در شورای رقابت نباشد یا باید سازمان یا ارگان دیگری این کار را انجام دهد و یا هر قیمتی را برای آن تولید کننده می تواند انتخاب و اعلام نماید.

این خودروی نوپا در کشور هیچ رقیبی مستقیم و یا حتی هم رده برای خود ندارد و معلوم هم نیست که آیا خودروهایی از این دست قرار است در ایران به مرحله تولید در تیراژ بالا برسند و یا خیر.

یک نکته دیگر انتخاب اسم این خودروی برقی کوچک میباشد. معمولا برای خودرو یا هر شیئی که دارای قابلیت حرکت با سرعت بالا را دارد از اسم یوز برای آن استفاده می شود در حالیکه این خودرو اصلا و به هیچ وجه این قابلیت را ندارد. اگر هدف اسمی اصیل و ایرانی بود می شود اسامی خیلی بهتر و مناسبتری را برای این خودرو برگزید و به نظر کمی بد سلیقگی در انتخاب اسم یوز که نماد سرعت و چابکی است برای این خودرو صورت گرته است.

قیمت یوز اولین خودرو برقی ایرانی؛ 600 میلیون تومان!؟

پس از دریافت مجوز شماره‌گذاری پلاک اولین خودروی برقی ایرانی برخی منتظر اعلام قیمت رسمی آن هستند. هرچند این خودرو هنوز عرضه عمومی و گسترده نداشته اما طبق آخرین پیگیری‌ها نرخ تخمینی برای آن حدود ۶۰۰ میلیون تومان ارزیابی شده است.

 

بالاخره اولین خودرو برقی تولید داخل در سطح شهر مشاهده شد.

 

پس از دریافت مجوز شماره‌گذاری پلاک اولین خودروی برقی ایرانی برخی منتظر اعلام قیمت رسمی آن هستند. هرچند این خودرو هنوز عرضه عمومی و گسترده نداشته اما طبق آخرین پیگیری‌ها نرخ تخمینی برای آن حدود ۶۰۰ میلیون تومان ارزیابی شده است.

 

آن طور که فعالان بازار خودرو به پیگیری‌‌های انجام شده پاسخ داده‌اند این خودرو هنوز عرضه عمومی نداشته است و احتمالا در عرضه عمومی قیمت آن کمتر از این میزان خواهد بود. با این حال به نظر می‌رسد در پیش‌خرید تعداد محدود این خودرو هم مشتریان این میزان پرداخت نکرده‌اند اما برای خرید و فروش در بازار نرخ پیشنهادی تعدادی از فعالان بازار خودرو رقمی تا حدود ۶۰۰ میلیون تومان است.

 

این خودرو دارای موتور ۲۰ اسب بخاری است و هر بار که شارژ باتری آن کامل می‌شود می‌تواند تا ۳.۵ ساعت حرکت کند؛ حداکثر سرعتی که این خودرو دارد ۸۰ کیلومتر بر ساعت است.

 

همچنین دیروز در اخباری درباره این خودرو اعلام شد که این خودروی برقی برای حرکت در تندترین شیب‌های خیابان‌های تهران نیز مشکلی ندارد. نکته جالب توجه در این خودرو این است که طول آن ۲‌.۳۲ متر و برابر با عرض خودروهای معمول است و عرض آن ۱.۱۹ متر و ارتفاع آن ۱.۴۶ متر است که این امکان را به وجود آورده است که در کمترین فضای ممکن آن را پارک کرد.

 

علاوه بر این درب های آن به سمت بالا باز می‌شود که علاوه بر زیبایی ظاهری، باز کردن در را در حداقل فضا ممکن کرده است. صفحه نمایش ۴.۳ اینچی، ایموبلایز و… از دیگر مشخصات و ویژگی‌های این خودرو است.

 

یک فعال بازار خودرو که مدعی است اولین خریدار اولین خودرو برقی تولید داخل است در توییتی نوشته که هرچند این خودرو تراز اول دنیا نیست اما برای شروع نمونه خوبی به نظر می‌رسد.