به گزارش پارس نیوز، 

در طی روزهای گذشته با پیشی گرفتن عرضه نسبت به تقاضا روند قیمت سهم ها در بورس تهران شاهد افت است. کم تحرکی خریداران می تواند عوامل متعددی داشته باشد که یکی از آن ها شرایط کلی اقتصاد است.

در این روزها قیمت سهم های شاخص ساز شاهد افت آرام و مستمر است. همچنین در شرایطی که ریسک سرمایه گذاری ها بالارفته بسیاری ترجیح میدهند سرمایه خود را در اوراق قرضه با سود ثابت یا در بانک ها به سپرده بگذارند.

امروز شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران 120 واحد افت کرد و به رقم 95 هزار و 409 رسید. همچنین شاخص کل هم وزن با کاهش 52 واحد به رقم 17 هزار و 247 رسید.

شاخص آزاد شناور نیز با ۷.۶۲ واحد رشد رقم 104 هزار و 395 واحد را تجربه کرد و شاخص بازار اول با ۲۰.۹۳ واحد رشد عدد 68 هزار و 413 را دید. اما شاخص بازار دوم با 827 واحد کاهش تا رقم 199 هزار و 750 پایین رفت.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس، مخابرات ایران و گسترش نفت و گاز پارسیان به ترتیب با ۶۲، 50 و 37 واحد بیشترین تاثیر کاهنده را روی بازار سرمایه داشتند و در طرف مقابل توسعه معادن فلزات، معدنی و صنعتی گل‌گهر و ملی صنایع مس ایران به ترتیب با ۶۲، 45 و 63 واحد تاثیر سعی کردند شاخص‌ها را به سمت بالا هدایت کنند.

در گروه محصولات شیمیایی قیمت‌ها عمدتا با کاهش مواجه شد. در گروه استخراج کانه‌های فلزی نیز نیمی از سهم‌ها با کاهش قیمت روبه‌رو شدند. در گروه مخابرات نیز روند قیمت‌ها کاهشی بود و در گروه کانه‌های فلزی نوسان قیمت سهم‌ها عمدتا کمتر از دو درصد بود. با وجود این‌که روند قیمت‌ها در اکثر قیمت‌ها کاهشی بود اما در گروه فلزات اساسی بیشتر سهم‌ها با افزایش قیمت مواجه شدند هرچند این مقدار افزایش قیمت زیاد نبود.

در گروه خودرو عمده سهم‌های پرمعامله و شاخص‌دار با روند کاهش قیمت مواجه شدند. در این گروه 146 میلیون سهم و نزدیک به 14 میلیارد تومان مورد داد و ستد قرار گرفت. ارزش معاملات بورس تهران به رقم 347 میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن 862 میلیون سهم و اوراق مالی ناشی از 48 هزار و 313 نوبت داد و ستد بود.

آیفکس نیز با افت ۲.۹ واحد به رقم 1099 واحد رسید ارزش معاملات بورس ایران رقم 255 میلیارد تومان را تجربه کرد که این رقم ناشی از دست به دست شدن 271 میلیون سهم و اوراق مالی بود.