به گزارش پارس به نقل از دنیای اقتصاد، به گفته ساسان خدایی، هر خودرو خارجی برای ورود به ایران باید چهار مجوز جداگانه را کسب کند و اینکه آمریکایی باشد یا متعلق به کشوری دیگر، تاثیری در صدور مجوز واردات آن ندارد. او تاکید می کند که هر خودرو وارداتی باید مجوز محیط زیست، استاندارد و مصرف سوخت را داشته باشد و علاوه بر اینها نمایندگی خدمات پس از فروش را نیز در کشور به ثبت برساند.
 
با این حساب، خودروهای آمریکایی نیز در صورت اخذ این چهار مجوز، امکان ورود به کشور را خواهند داشت. البته در حال حاضر مناطق آزاد کشور میزبان خودروهای آمریکایی هستند، اما پلاک موقت دارند و نمی توانند خارج محدوده تعیین شده تردد کنند. حال اگر مجوزهای چهارگانه توسط نمایندگی مربوطه کسب شود، خودروهای آمریکایی مانند بیوک و جنرال موتورز و شورولت طعم خیابان های سایر شهرهای کشور را پس از سال ها دوباره خواهند چشید.
 
با این حال فعلا مسوولان مربوطه از جمله مسعود موحدی قائم مقام وزیر صنعت در مورد آغاز واردات خودروهای آمریکایی به ایران ابراز بی اطلاعی می کنند. آنها بر این نکته تاکید دارند که واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی سی ممنوع است و فرقی نمی کند آمریکایی باشد یا غیر آمریکایی.
 
این در شرایطی است که خودروهای آمریکایی معمولا حجم موتور بالایی دارند و اگرچه مصوب شده خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی سی با تعرفه ۷۵ درصدی وارد کشور شوند، اما چون این خودروها جزو اولویت ۱۰ واردات به شمار می روند، ثبت سفارش آنها عملا ممنوع است.
 
با این حال به نظر می رسد نمایندگی مربوطه، عزمی جدی برای واردات خودروهای آمریکایی به ایران دارد، مخصوصا اینکه در تبلیغات خود از شعارهای انتخاباتی نیز استفاده کرده است