god
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
  • زندگی
  •  سلامت
  •  فناوری
  •  ایثار
  •  اخلاق
  •  فکاهی
  •  دیدنی‌ها
  • خواندنی‌ها
logo logo
پارس را در فضای مجازی دنبال کنید
|
منو
  • صفحه نخست
  • پارس مگ
  •  پارس پلاس
  •  سیاست
  • جهان
  •  اقتصاد
  •  جامعه
  •  ورزش
  •  فرهنگ
  • شهر

رکوردشکنی صادرات نفت عربستان

کد خبر: 273399
۱۳۹۴/۰۲/۲۹ - ۱۷:۴۶

به گزارش پارس به نقل از شانا آمارها از رکوردشکنی صادرات نفت‌خام عربستان سعودی خبر می‌دهد که در شرایط فعلی بازار نفت، تنها با بهانه نبرد برای حفظ سهم بازار توجیه‌پذیر است.
به گزارش رویترز، صادرات نفت‌خام عربستان سعودی در ماه مارس به طور میانگین به هفت میلیون و ٨٩٨ هزار بشکه در روز رسیده است که بالاترین میزان صادرات نفت این کشور در سال‌های اخیر است.

براساس اعلام وزارت نفت عربستان، این کشور در ماه مارس روزانه ١٠ میلیون و ٣٠٠ هزار بشکه نفت‌خام تولید کرده است که این موضوع نشان‌دهنده رشد تقاضای جهانی برای نفت است.

آمارهای رسمی منتشر شده از سوی عربستان نشان می‌دهد صادرات نفت بزرگترین صادرکننده طلای سیاه در فوریه امسال به هفت میلیون و ٣٥٠ هزار بشکه در روز رسیده بوده است که نسبت به صادرات ٧,٤٧ میلیون بشکه‌ای ماه ژانویه رقم پایین‌تری بوده است.

منابع آگاه صنعت نفت عربستان به رویترز گفته‌اند که این بازیگر مهم اوپک در ماه آوریل نیز تولید روزانه نفت‌خام خود را به سطوح بی‌سابقه‌ای رسانده است و حدود ١٠ میلیون و ٣٠٨ هزار بشکه نفت در روز تولید می‌کند.

رکوردشکنی صادرات نفت‌خام عربستان درحالی است که آمارها نشان می‌دهد صادرات نفت عربستان به آمریکا به پایین ترین سطح خود از دوران بحران مالی جهان تاکنون رسیده است. اتفاقی که نشانگر تاثیر جهش نفت شیل و البته رشد سریع واردات نفت از کاناداست. آمارهای هفتگی و ماهانه دولت آمریکا نشان می دهد که واردات نفتی این کشور از عربستان در یک سال گذشته به طور میانگین کمتر از یک میلیون بشکه در روز بوده است. عربستان برای جبران این مساله و پیدا کردن جایگزینی برای این کاهش فروش، روی خود را به سوی آسیا گردانده است و اکنون چین رقابتی را با آمریکا به عنوان بزرگترین خریداران نفت عربستان پیش می برد.

این تغییرات درحالی رخ داده که عربستان در نبرد برای حفظ سهمش از بازار نفت مصمم به نظر می رسد که این مصمم بودن به تصمیم سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه نوامبر برای تغییر ندادن سقف تولید نفت در نشست ماه نوامبر این سازمان منجر شد و با وجود سقوط قیمتها در بازار، اوپک راضی به کاهش تولید نفت نشد.

در هفته های گذشته نیز سعودیها اعلام کردند که در سیاست خود برای خارج کردن نفت با قیمت تمام شده بالا از بازار موفق عمل کرده اند و از طریق بالا نگه داشتن تولید نفت خود باوجود سقوط ٦٠ درصدی قیمت نفت میان ماه ژوئن تا ژانویه توانسته اند سهمشان را از بازار حفظ کنند.

logo
RSS
  • درباره ما
  • تبلیغات
  •  تماس با ما
  • پیوندها

کلیه حقوق این سایت متعلق به «پارس نیوز» و هرگونه استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام