به گزارش پارس به نقل از شريان نيوز ،  در روزهای گذشته مسئولان شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاین مذاکراتی را با مجموعه سازمان منطقه آزاد اروند به منظور دایر کردن پرواز از فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان انجام دادند که در حال حاضر در حال صدور مجوز برای فعالیت این شرکت در این فرودگاه هستیم.

کعبي با بیان اینکه در فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان دو مشکل وجود داشت، افزود: دستگاه «ILS» و «RVR» خریداری و نصب شده است.

قائم مقام سازمان منطقه آزاد اروند ابراز امیدواری کرد: با نصب دستگاه های «ILS» و «RVR» طرح تقرب به ۶۰۰ متر می رسد و بعد از آن احتمال ابطال پروازها به حداقل می رسد.

کعبی ادامه داد: پس از اینکه فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان مجهز شد، هواپیمایی ترکیش ایرلاین با امکاناتی که برای آنها فراهم شده است خط پروازی خود را از شهر آبادان دایر می کند.

وی با اشاره به مقصد پروازهای ترکیش ایرلاین تصریح کرد: استانبول و آنکارا مقاصد پروازی شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاین از آبادان است ولی چنانچه این شرکت قصد داشته باشد برای نقاط دیگر جهان نیز پرواز دایر کند، برای ما مشکلی نیست.

قائم مقام سازمان منطقه آزاد اروند با بیان اینکه تجهیزات ناوبری فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان در حال آماده شدن است، تاکید کرد: پیش بینی می کنیم زمانی که سیستم های ناوبری و زمینی در این فرودگاه مستقر شود، شرکت های هواپیمایی بیشتری فعالیت خود را در آبادان انجام می دهند.

فرودگاه آیت الله جمی آبادان سر و سامان می گیرد

اين نشان دهنده ي اين است که فرودگاه ايت الله جمي آبادان در حال سر و سامان گرفتن است که پيش از اين معاون فني عمراني منطقه ازاد اروند در رابطه با اين فرودگاه اينگونه اظهار کرده بود:

سید علی شریفی اصل، معاون فنی و عمرانی منطقه آزاد اروند گفت: سالن جدیدی با مساحت ۷ هزار متر مربع با مشارکت شرکت فرودگاههای کشور در فرودگاه آبادان ساخته می شود.

وی افزود: به منظور آماده سازی سالن و تکمیل تجهیزات مورد نیاز فرودگاه آبادان، این سازمان با شرکت فرودگاه های کشور توافق همکاری منعقد کرد که بر اساس آن سالنی با تجهیزات کامل به مساحت ۷ هزار متر مربع در این فرودگاه نصب و راه اندازی می شود.

بر اساس این توافق، ۵۰ درصد هزینه های تکمیل این طرح به عهده سازمان منطقه آزاد اروند و ۵۰ درصد دیگر آن را شرکت فرودگاه های کشور متعهد شده است.

شریفی با اشاره به اهمیت افزایش ظرفیت سالن مسافری فرودگاه آبادان، گفت: تکمیل نهایی این طرح هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در بر خواهد داشت که طبق برنامه ریزی به عمل آمده قرار است در حدود ۷ ماه از زمان آغاز عملیات تا پایان نصب و راه اندازی به بهره برداری برسد.