به گزارش پارس اگر پولتان را در حساب سپرده تان بگذارید، بانک هر ماه ۳ درصد به شما سود می دهد ولی اگر مساله تورم را در نظر بگیریم که رشد آن حداقل ۳ درصد است سود اقتصادی شما صفر می شود. شما می توانید پولتان را از هر راهی از دست بدهید.

به گزارش عصر ایران بانکی دات آی آر، این یکی از تعریف هایی است که در خصوص هوش اقتصادی مطرح شده است. هوش اقتصادی زیر مجموعه هوش هیجانی است که قابل فراگیری و افزایش است.

EQ یا هوش هیجانی مهمترین عامل پیشرفت و موفقیت افراد است و 80% موفقیت و رضایت افراد در زندگی به میزان EQ بستگی دارد .

در تحقیقات بعدی دو عامل مهم کشف شد :1-  برخلاف هوش یاد گیری هوش هیجانی قابل یادگیری و قابل افزایش است2- هوش هیجانی دارای زیر مجموعه هایئ است مانند هوش اقتصادی هوش اقتصادی یا FQعاملی بوده است که تمام ثروت آفرینان جهان به با استفاده از آن به میلیارد ها دلار ثروت افسانه ای رسیده اند.

اولین کاری که هر فرد برای افزایش دارایی هایش می تواند انجام دهد، اشتغال به یک کار پاره وقت است؛ یک تجارت خانگی کوچک مانند کمپانی های اینترنتی یا بازاریابی. پس کلید یک فعالیت مفید، شروع یک تجارت کوچک و یادگیری تمام مسایل در مورد آن است.

هوش اقتصادی چیست ؟هوش اقتصادی مهارتهای ایجاد ، حفظ و افزایش مستمر پول است که به افراد کمک می کند از هر سطح مالی به استقلال مالی برسند . تجربه افرادی که توانسته اند از صفر به دریائی از دلار ها برسند مانند صاحب فروشگاه های زنجیره ای وال مارت ( و در ایران مانند آیس پک ، پدر خوب ، مهرام و . . . ) نشان می دهد ، داشتن مهارتهای مالی مهمترین عامل رشد آنان بوده است که افرادی که از این راز بی اطلاع هستند اسم این مهارتها را شانس می نامند.

ریسک کردن و اشتباه کردن از ضروریات یادگیر ی اند. متخصصان  هوش اقتصادی می گویند:  من ریسک می کنم چرا که این گونه مجبور می شوم باهوش تر عمل کنم. وقتی یک خانه یا یک آپارتمان می خرم، باعث می شود کمتر به من فشار وارد شود احساس آرامش کنم و کمتر ریسک کرده و کمتر از هوشم استفاده می کنم پس کمتر هم یاد می گیرم که چگونه در موارد سخت، عمل کنم.

دارایی ها مثل املاک، سهام، تجارت و پول نمی توانند آدم را ثروتمند کنند؛ بلکه این اطلاعات، دانش، الهامات و چگونگی اوضاع است که به عنوان هوش اقتصادی می تواند برای فرد ثروت به همراه بیاورد.

برای فراگیری مطالب بیشتر در مورد هوش اقتصادی می توانید به کتاب «پدر پولدار، پدر فقیر» ؛ اثر  روبرت کیوساکی مراجعه کنید. او را متخصص هوش اقتصادی است و این کتاب موجب تحولات زیادی در نگرش ما نسبت به ثروت و ثروت اندوزی می شود.