‌مسئولان برگزارکننده ایران و عراق تمهیدات لازم را برای حضور بانوان در ورزشگاه آزادی اندیشیده‌اند.ورود بانوان در ورزشگاه آزادی از پارکینگ شرقی مصوب شد و پارکینگ‌های 20 و 21 مختص آنهاست. بانوان در ورزشگاه آزادی از جایگاه 6 تا 14 به ظرفیت 2000 نفر حق حضور در ورزشگاه را دارند و جایگاه مردان از 19 تا 36 طبقه اول و 19 تا 23 طبقه دوم است.در این بین قرار است جایگاه 5 حدفاصل جایگاه مردان و  بانوان در ورزشگاه آزادی باشد و از آن طرف هم جایگاه 15 خالی خواهد ماند.جایگاه‌ بانوان در ورزشگاه آزادی در پشت دروازه جنوبی و از روی تونل ورزشگاه تا جایگاه کناری VIP را شامل می‌شود و بانوان می‌توانند در این جایگاه‌ها بازی را تماشا کنند.جایگاه 2 تا 5 طبقه دوم هم به عراقی‌ها تعلق دارد.

بانوان در ورزشگاه آزادی

واکنش فیفا به حضور بانوان در ورزشگاه آزادی +عکس

چند و چون حضور بانوان در ورزشگاه آزادی

سرپرست ورزشی مجموعه ورزشگاه آزادی چگونگی ورود تماشاگران در مسابقه حساس ایران-عراق را توضیح داد.به گزارش "ورزش سه"، بعد از کشمکش‌های فراوان سرانجام ستاد ملی کرونا مجوز حضور 11 هزار تماشاگر را در ورزشگاه آزادی برای دیدار حساس ایران و عراق که می‌تواند منجر به جشن صعود ملی‌پوشان فوتبال ایران به جام جهانی 2022 قطر شود، صادر کرد تا این مسابقه با حضور 8 هزار تماشاگر مرد ایرانی، 2 هزار تماشاگران زن ایرانی و هزار سهمیه برای تماشاگران عراقی به انجام رسد.

مزدک امینی سرپرست ورزشی مجموعه ورزشگاه آزادی درباره مسابقه فردا گفت: امیدواریم که با پیروزی مقتدرانه تیم ملی فوتبال ایران شاهد یک جشن ملی در استادیوم یکصد هزار نفری باشیم.

امینی درباره چگونگی حضور تماشاگران در ورزشگاه توضیح داد: تماشاگران عراقی از سکوی شماره 2 تا 5 طبقه دوم ورزشگاه حق حضور  دارند، سهمیه تماشاگران مرد طرفدار تیم ملی ایران نیز از سکوی شماره 19 تا 36 طبقه اول و سکوی 19 تا 23 طبقه دوم است.

 بانوان در ورزشگاه آزادی

اقدام جالب بانوان در ورزشگاه آزادی+عکس

نخستین حضور بانوان در ورزشگاه آزادی

نخستین حضور زنان در ورزشگاه آزادی در سال ۱۳۷۷ و در جریان استقبال از بازیکنان تیم ملی که توانسته بودند به جام جهانی ۱۹۹۸ صعود کنند اتفاق افتاد. با وجود آنکه از زنان برای این حضور دعوت نشده بود اما آنان با حضور خود توانستند در ورزشگاه حاضر شوند. نخستین حضور زنان در هنگام یک بازی فوتبال در جریان بازی ایران و ایرلند در سال ۱۳۸۱ اتفاق افتاد که تعدد محدودی از زنان ایرلندی توانستند وارد ورزشگاه آزادی شوند. این امر با اعتراض فعالان جنبش زنان ایران مواجه شد چرا که معتقد بودند ممنوعیت حضور زنان فقط برای زنان ایرانی است. حضور زنان خارجی بعدها بارها و بارها در هنگامه برگزاری بازی‌های بین‌المللی تیم ملی ایران تکرار شد و زنان کره‌ای، ژاپنی، چینی و سوری توانستند وارد ورزشگاه آزادی بشوند اما حضور زنان ایرانی همچنان ممنوع است.

نخستین حضور زنان ایرانی در ورزشگاه‌های ایران به بازی ایران و بحرین در مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ بازمی‌گردد. در این بازی که ایران به جام جهانی صعود کرد، علاوه بر زنان، سیدمحمد خاتمی رئیس‌جمهور وقت ایران نیز از تماشاگران ویژه بود. فیلم آفساید، که دربارهٔ دخترانی است که برای ورود به ورزشگاه آزادی تلاش می‌کنند نیز در طول همین بازی فیلمبرداری شده‌است.بار دیگر با همبستگی زنان کره‌ای، چهار دختر ایرانی توانستند در سال ۱۳۷۸ وارد ورزشگاه آزادی شوند.

تکذیب حضور بانوان در ورزشگاه آزادی

 بانوان در ورزشگاه آزادی