به گزارش پارس محمد قاصد اشرفی در گفت وگو با ایسنا، درباره وضعیت استقبال مخاطب از سالن های سینما در نیمه دوم سال اظهار کرد: وضعیت سالن های سینما در حال حاضر نگران کننده است، ما در نیمه دوم سال تنها یکی دو فیلم داریم که شاید بتوانند قدری مخاطب را جذب کنند، البته خیلی هم نمی توان به پرمخاطب بودن آنها امیدوار بود.

وی ادامه داد: هر فیلمی که فکر می شد با مخاطب ارتباط خوبی برقرار می کند در نیمه اول سال اکران شد و الان طبق هر سال دیگر در نیمه دوم با مشکل مواجهیم.

اشرفی با تاکید بر اینکه تنها راهکار حل مشکل نیمه دوم سال سالن های سینما توجه بیشتر به کیفیت فیلم ها است، گفت: متاسفانه از بین ۷۰،۸۰ فیلمی که در سال ساخته می شود، تنها ۵ یا ۶ فیلم هستند که می توانند اقتصاد سالن های سینما را پوشش دهند. باعث تاسف است که بگوییم اکثر فیلم هایی که در طول سال اکران می شوند، باعث ضرر سینماداران هستند چرا که مخاطب سینمارو را به دلیل نداشتن جذابیت و پیام به سینما رفتن ترغیب نمی کند.

رئیس انجمن سینماداران افزود: ما در نیمه دوم هر سال با این مشکل مواجهیم اگر بخواهیم برنامه ریزی دقیقی در این زمینه کنیم باید کمی سطح و کیفیت فیلم ها را بالاتر بیاوریم. فیلم ها حداقل بتوانند مسائل روز و مورد اهمیت مردم را به تصویر بکشند تا مخاطب به صورت حداقلی با آن ارتباط برقرار کند.

وی همچنین میدان دادن به کارگردانان صاحب نام و با تجربه را یکی دیگر از راه های کاهش مشکل کم مخاطب بودن سینماها دانست و گفت: در سال های گذشته بخشی از کارگردانان خوب و خوش نام از سینما دور شده اند. در سال های قبل می بینیم که مخاطب به دلیل خوش نام بودن کارگردانان بعضی از فیلم ها جذب سالن های سینما می شد و در واقع کیفیت فیلم در درجه دوم قرار می گرفت.

اشرفی در عین حال خاطرنشان کرد: باید توجه کرد که این سخن من به معنای نادیده گرفتن جوانان و پتانسیل های آنان نیست اما اینکه بخواهیم سینما را از کارگردانان به نام و خوشنام خالی کنیم و امید به بهبود وضعیت داشته باشیم کاری بیهوده است.

رییس انجمن سینماداران در پایان این گفت وگو با تاکید بر اینکه مدیران جدید سینما باید به کیفیت فیلم ها توجه دو چندانی کنند بیان کرد: اگر می خواهیم برنامه ریزی دقیقی برای یک سال سینمای ایران داشته باشیم، باید فیلم ها حداقل از استاندارد متوسط کیفی برخوردار باشند. من از مسئولین جدید سازمان سینمایی تقاضا دارم که به جای توجه به تعداد فیلم های تولیدی در یک سال به کیفیت فیلم ها توجه کنند، چرا که همین فیلم های زیاد و بی کیفیت تولید شده باعث رویگردانی مخاطب از سینمای ایران است.