به گزارش پارس نیوز، حاج اسماعیلی مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان حمل و نقل جاده‌‌ای در کمیته طرح‌های ویژه ترافیکی اربعین اظهار داشت: امسال 14 هزار و 181 دستگاه اتوبوس،‌21 هزار و 320 دستگاه مینی‌بوس و 26 هزار دستگاه سواری برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در آمادگی کامل هستند. 

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان حمل و نقل جاده‌‌ای  با بیان این مطلب که نزدیک به 80 درصد از ناوگان این سازمان مسئولیت جابجایی مسافران را برعهده دارد، گفت: 12 هزار دستگاه از خودروهای ناوگان در شبکه به صورت فعال هستند. 

وی به هماهنگی با پلیس راه درخصوص محدودیت‌های موجود در نقاط مرزی برای صدور صورت وضعیت پرداخت و گفت: در سال‌های قبل شرکت‌ها از مبدا این مجوز را صادر می‌کردند که امیدواریم امسال نیز اینگونه باشد. 

حاج اسماعیلی درخصوص نرخ کرایه جابجایی مسافران اعلام کرد: طبق سنوات گذشته این کرایه محاسبه می‌شود؛ برای شرکت در مراسم اربعین اتوبوس‌ها با سرنشینان کامل به مرز اعزام و خالی بازمی‌گشتند؛ در روز اربعین و بعد از آن نیز اتوبوس‌ها خالی به نقاط مرزی رفته و با مسافر برمی‌گشتند و با توجه به این مساله و علی‌رغم هزینه‌های نگهداری خودرو کرایه مسافران به صورت رفت و برگشت محاسبه می‌شود.

وی به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و گفت: اگر کرایه اتوبوس برای هر نفر 46 هزار تومان باشد با توجه به آنکه این خودرو یک سر مسیر را خالی طی می‌کند برای مسافر هزینه دو برابری محاسبه می‌شود؛ یعنی کرایه مسافر 92 هزار تومان می‌شود.