به گزارش پارس نیوز، 

 کیومرث کلانتری روز دوشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران و کمیته برنامه ریزی شهرستان ری افزود: آلودگی های محیطی، ریزگردها، استقرار واحدهای آلاینده انتقالی از کلانشهر تهران و سرازیر شدن روان آب ها از مهمترین مشکلات این شهرستان در حوزه محیط زیست است.
وی با تاکید براینکه محور اصلی شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران و کمیته برنامه ریزی شهرستان ری باید محیط زیست باشد، اظهار کرد: اداره آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه ای، شهرداری تهران و سایر دستگاه های مرتبط مهمترین وظیفه را در بهبود شرایط محیط زیستی بر عهده دارند.
کلانتری در ادامه به عوامل انتشار بوی نامطبوع محور فرودگاه امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: اداره محیط زیست استان تهران، 28 کانون انتشار بوی نامطبوع را در این محدوده شناسایی کرده است که به طور کلی در سه دسته واحدهای کشاورزی و صنعتی ، پساب های ناشی از رودخانه و پسماندهای جمع آورری شده در آراد کوه تقسیم می شوند.
وی ادامه داد: واحدهای کشاورزی و صنعتی از جمله کشتارگاه و دامداری ها ملزم به ایجاد تصفیه خانه و مدیریت پسماند شده اند.
وی افزود: بسیاری از این واحدها ساماندهی شده و یا در حال ساخت هستند و واحدهای که قانون را رعایت نکرده اند به مراجع قضایی معرفی شده اند.
کلانتری یادآورشد: شرکت آب منطقه ای تهران در خصوص بوی نامطبوع روان آب ها و رودخانه های جاری به سمت شهرستان ری بر اساس کارگروه آلودگی هوا موظف شده است تمامی مجاری ورود پساب های خام و آلاینده های غیر استاندار به رودخانه ها را شناسایی و اقدامات قانونی را انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه باید تمامی ورودی های رودخانه ها و روان آب های جاری در این شهرستان مدیریت شود، ابراز کرد: رودخانه های جاری به اراضی شهرستان ری به دلیل نبود منبع پذیرنده به شکل ماند آب در سطح اراضی باقی می مانند و در اثر نور خورشید و گرما تخمیر می شوند که این امر باعث بوی نامطبوع و آلودگی زیست محیطی می شود.
وی در خصوص آراد کوه نیز گفت: شهرداری تهران موظف شده است تا با تدابیری تفکیک زباله در مبدا را با سرعت بیشتری پیش ببرد و همچنین مدیریت پسماند در آراد کوه به سمت زباله سوزی با استاندارهای جهانی برای تولید انرژی و بازیافت علمی حرکت کند.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از 860 هزار نفر از مهمترین شهرستان مذهبی و سیاسی استان تهران است که دارای چهار شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشاپویه، خاوران و قلعه نو است.
شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران و کمیته برنامه ریزی شهرستان ری روز دوشنبه با حضور مقیمی استاندار تهران، جمالی پور فرماندار ویژه شهرستان ری، علیجانی زمانی، ذوالقدر، نجفی و میرزایی نماینده های تهران در مجلس شورای اسلامی و معاونان استاندار تهران و جمعی از روسای ادارات شهرستان ری در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
استاندار تهران ظهر امروز با حضور در مسجد جامع شهرری با جمعی از شهروندان و در ادامه با خانواده معزز شهیدان سفلایی دیدار کرد.
7247/3218/6003