احمد بیگدلی با انتقاد از بدهی سنگین بیمه ها و مشکلات به وجود آمده ناشی از آن برای حوزه سلامت، افزود: بیمه تامین اجتماعی و سلامت نه تنها به دانشگاه های علوم پزشکی بلکه به تجهیزات پزشکی و بخش خصوصی نیز بدهکار هستند.

وی با بیان اینکه 30 درصد بدهی بیمه ها مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی است، تصریح کرد: دارو نقش 80 درصدی و حائز اهمیتی در حوزه سلامت داشته و از مهم ترین اجزای تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری ها به شمار می رود بنابراین از آنجایی که عدم پرداخت بدهی بیمه ها زنجیره تولید و تامین دارو و تجهیزات پزشکی را دچار خدشه و آسیب می کند، پرداخت بدهی بیمه ها به صنعت دارو باید در اولویت قرار گیرد.

بیگدلی با یادآوری اینکه بیمه ها برای حمایت از بیماران تعریف شده اند، افزود: همچنین باید از طرح تحول سلامت حمایت مناسبی را داشته باشند این در حالی است که بیمه ها به دلیل عدم وجود نقدینگی و طلب از دولت با مشکلات زیادی مواجه شده و ممکن است صنعت دارویی دچار بحران شود.

وی با یادآوری طلب 140 هزار میلیاردی تامین اجتماعی از دولت، با انتقاد از اینکه پراکندگی منابع بیمه ای حوزه سلامت را با چالش مواجه کرده است، تصریح کرد: منابع پایه سلامت باید در یک صندوق تجمیع تا مشخص شود چه میزان در بحث درمان و سلامت هزینه می شود و تحقق این امر دغدغه مسئولان و کارشناسان است.

بیگدلی باید تاکید بر اینکه بیمه سلامت و تامین اجتماعی باید برای پرداخت بدهی داروخانه ها هر چه سریع تر چاره اندیشی کنند، تصریح کرد: بار سنگین بدهی بیمه ها بر دوش نظام سلامت و صنعت دارویی کشور است و نیاز است بیمه ها برای پرداخت آن تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات بیمه ها با تقویت آنها تحقق می یابد، گفت: متاسفانه بیمه تامین اجتماعی در حال حاضر وضعیت مناسبی نداشته و همانند بدنه دولت بیش از حد حجیم و فربه شده و بیشتر به سمت بنگاه و شرکت داری روی آورده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با یادآوری اینکه سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارگران بوده و اگر به دنبال جلب اعتماد دوباره مردم و تامین آینده کارگران است باید از بنگاه داری فاصله بگیرد، افزود: تامین اجتماعی تمایل به بنگاه داری دارد در حالی که در بنگاه داری به هیچ وجه موفق نبوده و اگر از این موضوع کناره گیری نکند مشکلاتش دو چندان خواهد شد.