سرهنگ محمدپور با اشاره به آغاز ثبت‌نام اینترنتی مراسم اربعین حسینی اظهار داشت: متأسفانه در این ایام شاهد سوء‌ استفاده افراد سودجو در فضای سایبری هستیم به طوری که این افراد با طراحی سایت‌ها‌‌ و صفحات‌جعلی فیشینگ) پرداخت آنلاین در فضای‌مجازی اقدام به سرقت اطلاعات بانکی و کلاه‌برداری از متقاضیان ثبت‌نام مراسم اربعین می‌کنند.

وی بیان کرد: طراحی‌ درگاه‌های‌ جعلی ‌صفحات‌‌بانکی (فیشینگ) توسط افراد کلاه‌بردار یکی از مهمترین شگردهای سرقت اطلاعات‌ خصوصی از قبیل اطلاعات‌بانکی، هویتی و غیره است و از آنجایی‌که درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک‌ها از جمله مواردی هستند که بسیاری از بازدیدکنندگان در هنگام ثبت‌نام با آن مواجه می‌شوند‌ زمینه را برای سوءاستفاده و فعالیت مجرمانه توسط افراد سودجو فراهم می‌آورد.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان جنوبی درباره ثبت‌نام اینترنتی مراسم اربعین حسینی افزود: کاربران سعی کنند خودشان آدرس سایت مورد نظر را در قسمت url وارد کنند و از کپی کردن یا رفتن به لینک‌هایی که در سایت‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی ارائه می‌شود جداً خودداری کنند و جهت ثبت‌نام به سایت اصلی سازمان حج و زیارت به آدرس https:// haj.ir مراجعه کنند.

وی یادآور شد: کاربران مدنظر داشته باشند که آدرس درگاه‌های بانکی همیشه با پروتکل امن https/ شروع شده و برای وارد کردن اطلاعات حساب، یا نام کاربری و غیره از صفحه کلید مجازی در نظر گرفته شده توسط درگاه‌های بانکی استفاده کنید.

این مقام ارشد انتظامی افزود: شهروندان به ایمیل‌های ناخواسته و یا پیام‌هایی که تحت عنوان ثبت‌نام اربعین‌حسینی در شبکه‌های اجتماعی با عناوین جذاب دریافت می‌کنند پاسخ ندهند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان جنوبی درباره ثبت‌نام از طریق کافی‌نت‌ها و مراکزعمومی خاطر نشان کرد: کاربران حتی الامکان برای ثبت‌نام از مراکز عمومی مانند کافی‌نت‌ها استفاده نکنند و در صورت استفاده پس از ثبت‌نام سریعاً نسبت به تغییر رمزهای بانکی خود اقدام کنند.

محمدپور گفت: کاربران هشدار‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای ‌مجازی یا پیام‌رسان‌های‌‌ موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس‌فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.