جعفر بای جامعه شناس اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مقوله‌های اشتغال رضایت‌شغلی است، مشاهدات نشان می‌دهد کسانی که در حوزه کاری دلخواه خود فعالیت می‌کنند به مراتب موفقیت بیشتری کسب خواهند کرد، چون آن‌ها با رضایتی که از شغلشان دارند در جهت بهبود کار خود تلاش می‌کنند، همین امر سبب نوع‌آوری و خلاقیت در کار می‌شود.

 

وی همچنین در رابطه با نشاط ناشی از رضایت شغلی گفت: رضایت شغلی نشاط، شادمانی، کاهش استرس و در نتیجه تقویت انگیزه را به دنبال دارد و باعث می‌شود فرد کار خود را مانند یک تفریح پندارد، آن‌گاه دیگر احساس رخوت، سستی و اضطراب در فعالیت‌هایش نخواهد داشت.

 

بای همچنین تصریح کرد: نشاط مقابل دلشوره و اضطراب قرار دارد، فردی که از شغل خود رضایت کامل دارد هیچ‌گاه خشمگین نخواهد بود زیرا انگیزه برای انجام کار دارد، سپس چنین فردی می‌تواند شاهد پیشرفت، شکوفایی و ترقی در کار خود باشد.

 

این جامعه شناس افزود: کسی که رضایت کامل شغلی داشته باشد، کار او به لحاظ کمی و کیفی معنا و مفهوم پیدا می‌کند و همیشه نیز با پدیده‌های خلاقانه مواجه می‌شود.

 

وی افزود: او نه تنها نتیجه مطلوب حاصل از رضایت شغل خود را می‌بیند بلکه برای جلب مخاطب و مشتری تمام سعی خود را می‌کند و تمایل دارد این حس‌رضایت را به مراجعه کننده القا کند.