مجیدی منخصص ریه به بیماری ریه اشاره کرد و گفت: امروزه به دلیل وجود آلاینده های هوا، استرس، رژیم غذایی نامناسب، کاهش فعالیت های فیزیکی و ورزشی سلامت و سیستم تنفسی شهروندان به مخاطره افتاده است.

 

وی بیان کرد: هنگامی که ریه انسان نتواند عملیات ورود اکسیژن به داخل خون و خروج دی اکسید کربن از بدن را انجام دهد، آسیب می‌بیند.

 

مجیدی با بیان اینکه ذات الریه یا پنومونی در واقع همان التهاب ریه است، اظهار داشت: یکی از شایع ترین بیماری‌های ریوی، ذات الریه یا پنومونی است که همراه با عفونت ایجاد می شود.

 

این متخصص ریه با اشاره به اینکه کاهش دمای بدن افراد بالای 65 سال می تواند از علائم ایجاد این بیماری باشد، اذعان داشت: التهاب ریه، تنگی تنفس، درد قفسه سینه، تب بالا، تهوع، استفراغ، اسهال، گرفتگی قفسه سینه، سرفه خلط دار، خستگی و درد عضلات از دیگر علائم بیماری ذات الریه است.

 

وی با اشاره به اینکه عفونت ذات الریه از نوع ویروسی، باکتریایی و یا قارچی نیز می باشد، افزود: بیماران مبتلا به انسدادی مزمن ریوی، آنفلوآنزا، آسم، سرخک و افراد سیگاری به دلیل بسته شدن راه هوایی ریه و جلوگیری از  ورود اکسی‍‍‍ژن به دستگاه تنفسی در معرض خطر ابتلا به پنومونی قرار می‌گیرند.

 

این متخصص ریه به سرماخوردگی اشاره کرد و ابراز داشت: در فصل پاییز و زمستان اگر دچار سرماخوردگی شدید به دلیل جلوگیری از ایجاد عفونت در ریه از شال گردن و لباس های گرم استفاده کنید.

 

وی با بیان اینکه با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی می توان خطر ابتلا به پنومونی را کاهش داد، تاکید کرد: شستن دست و صورت با مایع دستشویی، استفاده از دستمال کاغذی در هنگام سرفه یا عطسه کردن و عدم استفاده از سیگار باعث کاهش این بیماری می شود.