به گزارش پارس به نقل از ایرنا، سردار عزیزالله ملکی پنجشنبه شب با اعلام این خبر اظهار داشت: متاسفانه برخی از جوانان با داشتن تصور غلط اعتیاد نداشتن حشیش به مصرف آن روی می آورند در حالی که استفاده از این ماده مخدر دارای عوارض جسمی و روحی هم در مراحل اولیه، مصرف طولانی و در مرحله ترک است.

وی تغییر در درک رنگ و صدا، افزایش اشتهای کاذب، تند شدن ضربان قلب، قرمزی چشم، به هم خوردن تعادل حرکتی، توهم و هذیان، سرخوشی و خنده بی مورد و اختلال حافظه را از علائم اولیه مصرف حشیش برشمرد.

سردار ملکی ضمن تاکید بر نظارت و مراقبت خانواده ها نسبت به فرزندان جوان خود و درک و برقراری رابطه دوستی با آنها، اظهار داشت: با طولانی شدن استفاده حشیش به تدریج آثاری چون بیماری های تنفسی، عقیم شدن، کم شدن انگیزه و علاقه به زندگی، ناامیدی، بی تفاوتی و بی مسئولیتی به وجود می آید.

وی با اعلام آمادگی پلیس برای شرکت در اجرای طرح های آموزشی به ویژه از طریق آموزش و پرورش برای خانواده ها و دانش آموزان گفت: کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با ارائه اطلاعات علمی و تجارب خود در آگاه سازی دانشجویان، دانش آموزان و خانواده ها ، آنها را از مضرات و آثار انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی مطلع می نمایند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان لازمه موفقیت در مبارزه با مواد مخدر را همت و اراده تمامی نهادهای اجتماعی به ویژه دستگاه های فرهنگی و خانواده ها دانست و یادآور شد: گام اصلی برای موفقیت در این عرصه کاهش تقاضای مصرف است و در این مسیرآموزش خانواده ها و فرزندان موثرترین نقش را ایفا می کند.

از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه 72 تن انواع مواد مخدر در هرمزگان کشف شده است.