به گزارش پارس به نقل از ایرنااین مطالعه نشان می دهد که مواردی مانند عمل جراحی و بیهوشی، عوامل خطر آلزایمر محسوب می شوند و احتمال اختلال عملکرد شناختی و کاهش اندازه مغز پس از این عوامل، در زنان بیشتر از مردان است؛ همچنین در ادامه این تحقیقات آمده است که پیشرفت بیماری در زنان شدیدتر است و عامل آن نیز ژن ApoE4 است.

بیماری پیش رونده آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل است که باعث اختلال در حافظه، تفکر و رفتار فرد می شود. این بیماری معمولا پس از 60سالگی دیده می شود ولی دلیل آن همیشه کهولت سن نیست و عوامل ژنتیکی، سکته مغزی و شوک عاطفی نیز می تواند منجر به این بیماری شود. 

علاوه بر کاهش حافظه، اختلال در گفتار و عدم توان انجام امور روزانه و اختلال در ریتم شبانه روزی بدن نیز از عوارض آلزایمر محسوب می شوند. 

در آمریکا در هر 67 ثانیه، یک تن به آلزایمر مبتلا می شود و در حال حاضر بیش از 5.3 میلیون تن در آمریکا به این بیماری مبتلا هستند. آلزایمر ششمین عامل مرگ در آمریکا محسوب می شود. 

پیش بینی می شود که تا سال 2050 میلادی، شمار مبتلایان به آلزایمر به 14 میلیون تن برسد. در حال حاضر هیچ درمانی برای جلوگیری از توسعه بیماری وجود ندارد. 

نتایج این تحقیقات در کنفرانس بین المللی انجمن آلزایمر سال 2015 میلادی ارایه شد.