به گزارش پارس به نقل از ایسنا، مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: در ۹ ماهه امسال ۶۱۵ مورد ازدواج زنان ایرانی با مردان اتباع غیرایرانی در پایگاه اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال ثبت شده است.

علی اکبر محزون در اين باره افزود: در ۹ ماهه سال جاری ۵۳۸ هزار و ۷۷۶ ازدواج ثبت شده است که هم زن و هم مرد ایرانی بودند. همچنین آمار ازدواج مردان اتباع غیرایرانی با زنان ایرانی یک در هزار در مقابل کل آمار ثبت شده از ازدواج در سال جاری است.

وی گفت: در زمان ازدواج میانگین سنی مردان اتباع غیر ایرانی ۳۸.۲ سال و میانگین سنی زنان ایرانی ۳۳.۶ سال بوده است. بیشتر زنان ایرانی که با مردان اتباع غیر ایرانی ازدواج کرده‌اند بیشتر بین ۲۵ تا ۲۹ سال بوده است که شامل ۱۳۸ مورد می‌شود. ۱۱۶ مورد نیز در فاصله سنی ۳۰ تا ۳۴ سال قرار دارد.

وی اضافه کرد: ۱۴۵ مورد از زنان ایرانی در گروه سنی ۳۰ تا ۳۴ سال و ۱۳۶ مورد در فاصله سنی ۲۵ تا ۲۹ سال قرار دارند.

محزون درباره استان‌هایی که بیشترین ازدواج زنان ایرانی با مردان اتباع غیر ایرانی در آن ثبت شده است، گفت: ۹۰ ازدواج زنان ایرانی با مردان اتباع غیر ایرانی در استان تهران، ۴۸ مورد در استان خوزستان، ۴۴ مورد در استان قم، ۴۲ مورد در استان آذربایجان غربی و ۳۶ مورد در استان خراسان رضوی ثبت شده است.

وی با اشاره به آمار ازدواج مردان ایرانی با زنان اتباع غیرایرانی افزود: در ۹ ماهه اول سال جاری ۵۶۰ مورد از این ازدواج‌ها به ثبت رسیده است اما در سال گذشته این آمار ۴۵۳ مورد بود. این آمار نشان دهنده رشد ۲۳.۶ درصدی ازدواج مردان ایرانی با زنان اتباع غیر ایرانی است.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور اضافه کرد: میانگین سنی مردان ایرانی ۳۳.۵ و میانگین سنی زنان اتباع غیر ایرانی ۲۷.۷ بوده است. بیشتر مردان ایرانی که با زنان اتباع غیر ایرانی ازدواج کرده‌اند در گروه ۲۵ تا ۲۹ سال قرار دارند که تعداد آنها ۱۶۳ نفر است. ۱۴۱ نفر نیز در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال هستند. بیشتر زنان اتباع غیر ایرانی نیز که با مردان ایرانی ازدواج کرده‌اند در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال قرار دارند که تعداد آنها ۱۵۴ نفر است. ۱۳۹ نفر هم در فاصله سنی ۱۵ تا ۱۹ سال هستند.

وی افزود: بیشترین استان‌هایی که ازدواج مردان ایرانی با زنان اتباع غیر ایرانی ثبت شده است، خوزستان با ۶۴ مورد، خراسان رضوی با ۶۲ مورد، تهران با ۴۱ مورد، گلستان ۳۲ مورد و آذربایجان غربی ۳۰ مورد است.

محزون در پایان گفت: چهار استان خراسان رضوی، خوزستان، آذربایجان غربی و تهران در ازدواج ایرانیان با اتباع غیرایرانی با یکدیگر مشترک هستند. استان تهران جمعیت زیادی دارد. بنابراین ازدواج با اتباع غیرایرانی هم بیشتر است. استان‌های مرزی نیز فرهنگ نزدیکی با اتباع کشورهای همجوار خود دارند.