به گزارش پارس به نقل از فارس، در پی مصاحبه‌ این خبرگزاری با عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با عنوان «واگذاری مدارس دولتی به بخش غیردولتی شبهه انگیز است»، سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: این طرح دارای پشتوانه‌های قانونی است که از آن جمله می‌توان به بند ۲ ماده ۱۳ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ اشاره کرد. بر اساس این بند، آموزش و پرورش به منظور پوشش کامل تحصیلی دانش‌آموزان لازم التعلیم در مناطقی که ظرفیت کافی در مدارس دولتی وجود ندارد نسبت به خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی از طریق پرداخت سرانه دانش‌آموزی اقدام می‌کند.

در این گفت‌وگو همچنین به واگذاری کامل مدرسه و امکانات به یک موسسه اشاره شده است. در پاسخ باید گفت در این طرح اصولاً واگذاری مدرسه و دانش‌‌آموز به بخش خصوصی اتفاق نیفتاده است، در حالی که بیشترین ایرادات و انتقادات به این طرح با اتکا بر این پیش‌فرض اشتباه صورت می‌گیرد.

آموزش و پرورش در طرح بسته حمایتی، از توان و امکانات مؤسسان در انجام امور پرورشی و آموزشی مدارس کمک گرفته شده و این امور و تأمین معلمان به آنان سپرده شده تا براساس سیاست‌های آموزش و پرورش به کیفیت بخش عملکرد و فعالیت‌های مدرسه در این زمینه اقدام نمایند؛ «خصوصی‌ سازی» و استفاده از «مشارکت مردم» در تعلیم و تربیت دو مقوله جدا از هم می‌باشند.

این طرح علاوه بر جبران نیروی آموزشی مورد نیاز با ارائه دوره‌های آموزشی و توانمندسازی معلمان، دستاوردهای کیفیت بخشی به امور آموزشی، پرورشی و بهداشتی را نیز در بر داشته است و این وزارتخانه در حال بررسی، نظارت و پایش طرح برای هرگونه ضعف‌های احتمالی طرح در کشور می‌باشد و امیدوار است با قوت و قوام طرح شاهد ارتقاء هرچه بیشتر خدمات رسانی به دانش‌آموزان عزیز کشور باشیم.