در این نشست که بعد از ظهر امروز شنبه 14 مهر در موسسه نشر آوران برگزار شد، دکتر حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی و امور اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هدف برگزاری چنین نشست هایی را تعامل دو طرفه رسانه ها و معاونت مطبوعاتی عنوان کرد و گفت: برای همفکری در امور مختلف مربوط به مطبوعات به این جلسات به شکل منظم نیازمندیم.


وی در ادامه به موضوع برگزاری نمایشگاه مطبوعات اشاره و گزارشی از روند اجرایی آن و تفاوت های بیستمین دوره با دوره های قبل ارائه کرد.

«حضور موسسات و نهادهای مرتبط با مطبوعات و خبرگزاری ها در مباحث زیرساختی، تجاری و ...»، «برگزاری نشست های تخصصی با موضوعات مربوط به رسانه علاوه بر نشست های کلی»، «دعوت از روزنامه نگاران شهیر خارجی برای حضور و برگزاری پنل های تخصصی و کاربردی»، «جانمایی غرفه ها به صورت هوشمند و الکترونیک»، «رعایت عدالت در تخصیص غرفه ها بر اساس نظام رتبه بندی رسانه ها»، «انجام برخی امور روتین نمایشگاه توسط مطبوعات از جمله انتشار بولتن روزانه توسط 6 روزنامه در طول برگزاری»، «حضور منسجم مطبوعات استانی و نشریات دانشجویی»، «حضور معنادار و کاربردی برخی رسانه های خارجی و...» از جمله ویژگی های عنوان شده برای بیستمین نمایشگاه مطبوعات بود.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد همچنین در این نشست به برخی سوالات حضار پاسخ داد. «معافیت مالیاتی، یارانه مطبوعات و خبرگزاری ها، رتبه بندی مطبوعات و خبرگزاری ها، آسیب شناسی برپایی نمایشگاه مطبوعات، استفاده از ظرفیت رسانه ها در بحث پیشنویس نظام صنفی رسانه و...» از جمله مباحثی بود که در این جلسه مطرح و در خصوص آن اظهاراتی ارائه شد.

در این نشست سردبیران روزنامه های «اطلاعات، ایران، ابرار، جوان، همشهری، جام جم، اعتماد، ابتکار، مردم سالاری، شهروند، فرهیختگان، آفتاب یزد و هفت صبح» همراه با سردبیران خبرگزاری های «مهر، ایسنا، تسنیم، موج، ایلنا، خبرآنلاین، خانه ملت، آنا، خبرگزاری دانشجو و آریا» حضور داشتند.

بنا بر نظر سردبیران حاضر در این نشست، قرار شد این جلسات به صورت ماهیانه برگزار شود.