به گزارش پارس به نقل از  خبرآنلاین؛ در این مراسم که با حضور داود چرمی کاردار موقت کشورمان و تنی چند از مقامات و اعضای جامعه پزشکی جمهوری آذربایجان و خانواده دکتر هیئت برگزار شد،حجت الاسلام اردبیلی نماز میت را اقامه کرد.

الهام علیف رئیس جمهور و چند تن از مقامات ارشد جمهوری آذربایجان با صدور پیام،درگذشت دکتر هیئت را به خانواده وی تسلیت گفتند.

سفیر کشورمان که برای حضور در همایش روسای نمایندگی های ایران در خارج از کشور به تهران آمده نیز، با ارسال پیام تسلیت با خانواده هیئت ابراز همدردی کرد.

دکتر هیئت از جراحان مجرب قلب ایران بود که در سال 1341 برای اولین بار توانست در ایران عمل جراحی قلب باز را انجام دهد و سپس در سال 1347 نخستن عمل پیوند قلب را در تهران را با موفقیت انجام داد.

هیئت، سالها نماینده ایران در ˈانجمن بین المللی جراحیˈ و عضو ˈآکادمی جراحی پاریسˈ بود و در دوران حیات خود بیش از 25 مقاله و سخنرانی در کنگره های بین المللی جراحی به زبان های فرانسه و انگلیسی داشته و از مفاخر پزشکی جهان به شمار می رود.

 

چرا دکتر هیئت در باکو دفن شد؟

سیدمحمد آیت اللهی مسئول رسانه ای سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان با ابراز تأسف از درگذشت دکتر جواد هیأت گفت وی از پزشکان و جراحان مجرب قلب ایران بود که در سال 1341 برای اولین بار توانست در ایران عمل جراحی قلب باز را انجام دهد و سپس در سال 1347 اولین عمل پیوند قلب را در تهران با موفقیت به انجام رساند. وی با اشاره به این که دکتر هیأت، سال ها نماینده ایران در "انجمن بین المللی جراحی" و عضو "آکادمی جراحی پاریس" بود، افزود: مرحوم دکتر در دوران حیات خود بیش از 25 مقاله و سخنرانی در کنگره های بین المللی جراحی به زبان های فرانسه و انگلیسی داشته و از مفاخر پزشکی جهان است.

آیت اللهی در مورد محل دفن دکتر هیأت نیز گفت: بسیار علاقمند بودیم در اجرای وصیت نامه ای که دکتر هیأت در اختیار سفارت قرار داده بودند، ایشان با تجلیل و در پی یک تشییع باشکوه در محل ابن بابویه در تهران دفن شوند، اما اینک که خانواده محترم دکتر هیأت، تصمیم به دفن ایشان در باکو گرفته اند، به این تصمیم احترام می گذاریم.