جواد حسینی کیاT نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، با اشاره به مولفه های بالا بردن مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری 1403، گفت: حضور و مشارکت مردم در هر انتخاباتی قدرت حاکمیت و نظام را بالا می بردY بنابراین به هر میزان که مشارکت مردم در انتخابات افزایش یابد، قدرت چانه زنی، سیاسی و اجتماعی را نیز افزایش می دهد.

وی ادامه داد: قطعاً حضور مردم در تمامی ادوار گذشته انتخابات قدرتی به نظام داده که در مقابل استکبار و بیگانگان محکم تر بایستد و مسیر انقلاب را بهتر از گذشته پیش ببرد، لذا انتخابات بسیار اثرگذار است.

وی افزود: مقام معظم رهبری نیز بر حضور شکوهمند مردم تأکید دارند که هرچه مردم بیشتر پای صندوق های رأی بیایند مقبولیت نظام بالا خواهد رفت و از سوی دیگر قدرت چانه زنی را در دنیا برای ما افزایش خواهد داد. از طرف دیگر هر چه مشارکت پایین بیاید، دشمنان در تبلیغات خود اینگونه وانمود می کنند که مردم پای نظام نیستند و مقبولیت نظام کاهش یافته است.

حسینی کیا در خصوص نقش احزاب در ایجاد مشارکت بیشتر نیز بیان کرد: احزاب می توانند مردم را تشویق و ترغیب کنند که در انتخابات حضور یابند و هر حزبی که طرفداری دارد باید طرفداران خود را پای صندوق های رأی بیاورد، چراکه قاعده این است که احزابی که مجوز گرفته اند یعنی اساس نظام را قبول دارند و وقتی اساس نظام را قبول دارند باید همه بلا استثناء در این انتخابات حضور پرشور داشته باشند.

وی ادامه داد: باید تلاش کرد تا مردم به حضور پررنگ در انتخابات تشویق شوند؛ که یکی از راهکارها، استفاده از بزرگان و نخبگان جامعه در این مسیر است تا مردم را از فواید حضور حداکثری آگاه سازند. چراکه تنها مسیر روشن در خصوص نحوه حکمرانی، امر انتخابات است و عدم مشارکت مردم در تعیین سرنوشت یک جامعه معنایی ندارد که لازم است این موضوعات برای افراد جامعه تبیین شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان داشت: بطور قطع شخص اصلح توسط مردم شناسایی شده و مردم به آن رای اعتماد خواهند داد اما صداقت و پرکاری و آگاه بودن به مسائل کشور از جمله مواردی است که مردم باید به آنها توجه کنند و از طرق مختلف این موارد را در نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شناسایی کنند.