در پی حمله جنگنده های اسرائیل به خاک کشورمان ، موج جدید حمله موشکی به پایگاه‌های آمریکا در بحرین، قطر و امارات صورت گرفت.

به گزارش پارس نیوز به نقل از  فارس؛ رسانه‌های عربی از حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در بحرین، قطر و امارات خبر دادند.در پی تجاوز جنایتکارانه مشترک آمریکایی - اسرائیلی به جمهوری اسلامی ایران، موج جدید پاسخ‌های موشکی ایران به اراضی اشغالی فلسطین و پایگاه‌های نظامی آمریکایی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس آغاز شد.
منابع رسانه‌ای اعلام کردند که ابتدا یک پایگاه دریایی آمریکا در منطقه جفیر بحرین هدف قرار گرفت. منامه اعلام کرد که مرکز خدمات ناوگان پنجم آمریکا مورد حمله موشکی قرار گرفته است.
شبکه خبری الجزیره نیز گزارش داد که صدای چندین انفجار در کویت شنیده شده است. در پی این انفجارها، آژیرهای خطر هم به صدا درآمده است. برخی منابع نیز اعلام کردند که پایگاه هوایی «علی السالم» در شمال غرب کویت هدف قرار گرفت.
خبرگزاری رویترز نیز از وقوع یک انفجار مهیب ابوظبی پایتخت امارات خبر داد و برخی منابع اعلام کردند که ️پایگاه هوایی الظفره در این کشور هدف قرار گرفته است. منابع رسانه‌ای همچنین از هدف قرار گرفتن ️پایگاه هوایی العدید در قطر خبر دادند.