به گزارش پارس نیوز ، بهزاد اکبری؛ مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با اشاره به سوءبرداشت‌هایی که پیرامون سخنان پیشین او درباره افزایش حملات DDoS به زیرساخت‌های کشور شکل گرفته، توضیحاتی را ارائه کرد.

وی اظهار کرد: اجازه دهید دو نکته را شفاف‌تر بیان کنم. نخست اینکه گراف‌های ارائه‌شده صرفاً حجم و الگوی حملات DDoS را نشان می‌دهند. باید توجه داشت که در پس‌زمینه چنین حملاتی، معمولاً انواع دیگر نفوذها، اسکن‌های مخرب و تلاش برای سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌ها نیز رخ می‌دهد.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران ,

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه با تأکید بر اینکه برخی برداشت‌ها به‌درستی منعکس‌کننده واقعیت نبوده‌اند، افزود: تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین حملات DDoS ندارد. شایسته‌ است که مراجع مسئول در خصوص دلایل واقعی و طولانی‌شدن این محدودیت‌ها، شفاف‌سازی لازم را برای مردم انجام داده و پاسخگو باشند./تسنیم