به گزارش پارس نیوز، 

هر ساله بازی‌های رایانه‌ای مختلفی ساخته می‌شوند که هر کس با هر سلیقه‌ای می‌تواند از بازی با ‌آن‌ها لذت ببرد. بازی‌های اکشن، هیجانی، مسابقه‌ای و سبک‌های دیگر همگی با هدف سرگرم کردن کاربران وارد بازار Store می‌شوند. اما در این میان، بازی‌هایی هم هستند که تاثیر مخربی بر ذهن و روح کاربر می‌گذارند.

 

پائول متویوف ۱۵ ساله پس از این‌که از باختن در بازی رایانه‌ای ناامید شده بود به حیاط خانه خود رفت و به زندگیش خاتمه داد. اکنون پلیس Police تحقیق خود را برای یافتن دلیل خودکشی Suicide این نوجوان شروع کرده است.بدن بی‌جان پاول در روستای موگوچینو روسیه یافت شد.

منابع محلی معتقدند او به رایانه‌اش معتاد Addicted بود. مشخص نیست او قبل خودکشی چه بازی انجام می‌داده اما یک منبع خبری در روسیه ادعا می‌کند که مرگ او پس از انجام بازی رایانه‌ای رخ داده است. NTV کانال تلویزیونی دولتی روسی گزارش داد: “یک نوجوان از منطقه تومسک پس از اینکه در بازی رایانه باخت، خودکشی کرد.” دفتر محلی کمیته تحقیق روسیه تنها تحریک‌شدن این نوجوان برای خودکشی از سوی فردی دیگر را تایید کرد اما جزئیات دیگری فاش نکرد.

در روسیه چند مورد دیگر از تحریک کودکان و نوجوانان به خودکشی توسط گروه‌های به اصطلاح “مرگ” گزارش شده‌اند اما هنوز مشخص نیست مرگ این نوجوان به این گروه‌ها مرتبط باشد. روزنامه تحقیقاتی نوایا گازتا ادعا کرد که از ۱۳۰ مورد خودکشی در روسیه بین نوامبر ۲۰۱۵ تا آوریل ۲۰۱۶ تقربیا همگی عضو گروه ‌های مشترک اینترنتی بودند.

ژنرال آلکسی مشکف، رئیس گروه مبارزه با جرایم رایانه‌ای وزارت دفاع در وزارت کشور روسیه، هشدار داده است که در سال ۲۰۱۷ مجموع ۱۳۳۹ گروه خودکشی آنلاین با بیش از ۱۲۰۰۰ کاربر و بیش از ۲۰۰۰۰۰ پست شناسایی شده اند. او ۲۳۰ پرونده جنایی را بررسی و ۱۹ مغز متفکر این گروه‌ها که خود را مربی یا مدیر می‌نامند بازداشت کرد.