پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- محمد سعید احدیان- این تغییر در پی دوبار استعفای شفاهی و یک استعفای کتبی صورت گرفت که البته ظاهرا در پذیرش این استعفا وجود نقاط ضعف مدیریتی مخصوصا به هم ریختگی های درون سازمانی و ضعف ارتباطاتی برون سازمانی آقای سرافراز نقش مهمی داشته است.

 اینکه پیش از پایان دوره مسئولیت رئیس سازمان صدا و سیما، این تغییر صورت گرفت، این پیام را با خود دارد که قرار نیست اگر از نظر رهبری برایند عملکرد فردی منفی باشد البته به گونه ای که هزینه ادامه مسئولیت از هزینه تغییر بیشتر باشد، ایشان بدون رودربایستی بار مسئولیت را از دوش مدیر مربوط برخواهند داشت.

 دفاع جدی چندی پیش رهبری در جمع مدیران صدا و سیما از آقای سرافراز که عمدتا مربوط به ویژگی های شخصیتی وی بود (نه مدیریتی) نشان دهنده این مساله است که رهبری در حمایت مدیران تا زمانی که مسئولیت به دوششان است، فروگذار نمی کنند که ای کاش قدر این حمایت ویژه بیشتر دانسته می شد.

 ماجرای ریاست سازمان صدا و سیما بار دیگر به روشنی نشان داد که ساختارهای نظام در تربیت مدیران و کادر کارآمد از ضعف بسیار جدی برخوردار است.

  مدیر جدید صدا و سیما که از نیروهای قدیمی صدا و سیما است با اینکه تمرکز بیشتری در حوزه های فنی داشته، اما سابقه خوبی در حوزه های فرهنگی داشته است در هرصورت وی باید با انتخاب مدیران کارآمد و متعهد، شرایط متلاطم فعلی حاکم بر صدا و سیما را ابتدا به ساحل آرامش برساند و سپس مسیر اصلاح سازمانی و ارتباطات برون سازمانی را آرام و بی عجله پیش ببرد.

قطعا جناب آقای سرافراز با سلامت نفس و تجربیاتی که دارند برای انجام دیگر مسئولیت های متناسب با ایشان، همچنان می توانند منشاء خدمات برای مردم و نظام باشند.