روحانی در انتخاب وزرا خود را وامدار جریانات سیاسی نداند
کارشناس مسائل سیاسی گفت: اگر رئیسجمهور منتخب بخواهد وامدار جریانات باشد و وزرایش را بر اساس خواست جریانات سیاسی انتخاب کند، تخصص، تدین، انقلابیگری و ولایتمداری کنار میرود.
به گزارش پارس ، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با فارس، با اشاره به ویژگی های کابینه دولت آینده گفت: آقای روحانی رئیس جمهور منتخب در تبلیغات انتخاباتی اش بر چند ویژگی دولت آینده تأکید داشت که مشهورترین و معروف ترین آنها اعتدال است.
وی افزود: روحانی همچنین بر کارآمدی افراد که توان انجام مأموریت ها و حل مشکلات و رفع گرفتاری های معیشتی مردم را داشته باشند، تأکید کرده است که این کارآمدی باید در عرصه مسائل بین المللی و روابط سیاسی خارجی نیز باشد.
ذوالنور تأکید کرد: اصلی ترین مسئله مردم مباحث معیشتی و اقتصادی و از طرف دیگر مسائل بیرونی و سیاست خارجی است و کلیدی که نماد تبلیغات آقای روحانی بوده باید در این دو حوزه کارگشا باشد.
وی با بیان اینکه برخی گروه ها بارها سعی کرده اند آقای روحانی را شخصیتی اصلاح طلب معرفی کنند، گفت: رئیس جمهور منتخب خودش را شخصیت فراجناحی معرفی کرده و هیچ وقت خود را اصلاح طلب ندانسته است.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: افراد متعددی در دو جریان اصولگرایی و اصلاحات هستند که توان و تخصص لازم برای اداره امور و حل مشکلات کشور را دارند و همینطور شخصیت های دیگری نیز فارغ از این دو جناح هستند که این توانایی را دارند و آقای روحانی می تواند از آنها استفاده کند.
ذوالنور در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: رئیس جمهور منتخب باید کارگروه تألیف مبانی اعتدال را ایجاد کند. البته این امر امر پیچیده ای نیست و علی القاعده همه از اعتدال معنای درستی برداشت می کنند و در طرف مقابل هرچه که انسان را از مبانی اصلی حرکتش دور کند یا افراط است و یا تفریط و اگر مسیر روحانی و هدفش اعتلای آرمان های انقلاب و تحقق آن و رعایت چارچوب ها و اصول اسلام است باید از افراط و تفریط و هرکسی که شائبه انحراف از این آرمان ها را داشته باشد دوری کند.
وی ادامه داد: اگر کسی در بحث فتنه نقش داشته و یا در برابر آن سکوت کرده و مسیرش با مسیر رسانه های بیگانه یکی بوده یعنی در دایره اعتدال نیست و شفاف نبوده و در این صورت نمی تواند روی خط وسط اعتدال باشد و یا به چپ و یا راست می افتد.
ذوالنور گفت: اصحاب فتنه و جریانات وابسته به آن نشان دادند که با ولایت مداری فاصله دارند در حالیکه مترقی ترین اصل و محکم ترین پایه انقلاب اسلامی ولایت فقیه و تبعیت از آن است. اگر کسانی در این حوزه مشکل داشته باشند نمی توانند در دایره اعتدال قرار بگیرند و قطعاً آقای روحانی نیز از آنها استفاده نخواهد کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: ویژگی دیگر افراد کابینه باید دین داری و پایبندی به ارزش های اسلام باشد. کسی که در فهم دینی و درک آن لغزش دارد به حرام و حلال الهی پایبند نخواهد بود قطعاً حقوق مردم را نیز پیگیری نخواهد کرد.
رئیس جمهور منتخب باید سراغ متدین ترین و متخصص ترین افراد برود اما اگر بخواهد وامدار جریانات باشد و افراد کابینه را بر اساس خواست جریانات سیاسی تعیین کند هم تخصص هم تدین هم انقلابی گری و هم ولایت مداری کنار می رود و امیدواریم آقای روحانی همانطور که در شعارش اعلام کرد دولتی معتدل و فراجناحی تشکیل دهد.
ذوالنور در پایان با اشاره به اهمیت اعتدال و دوری از مکتب اباهه و لاابالی گری در حوزه فرهنگی گفت: قطعاً آقای روحانی نیز در این حوزه به انتخاب افراد کابینه توجه لازم را خواهد داشت زیرا اگر کابینه اش را با توجه به این ویژگی ها انتخاب نکند شعارها و وعده هایش زیر سؤال می رود.
ارسال نظر