به گزارش پارس دکتررسول دنیاروند در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه این دارو دارای مشابه خارجی است، عنوان کرد: اگر مواد اولیه داروهایی که قرار است در داخل تولید شوند، وارداتی باشد، معمولاصرفه جویی، ۵۰ درصد است. اما اگر وارداتی نباشد میزان صرفه جویی آن ها بالای ۹۰ درصد است.

وی ادامه داد: داروهای بیوتکنولوژی بیماران « ام. اس» ما تا ۹۰ درصد صرفه جویی ارزی داشته اند.

دکتر سعدالله پرویزی، مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو نیز در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، به ارائه توضیحات تکمیلی پیرامون تولید این دارو پرداخت و گفت: فردا، تولید انبوه « فینگولیمود» ، که یک داروی خوراکی برای بیماران ام اسی است کلید می خورد و پس از توزیع سراسری در هفته های آتی قابل دریافت در داروخانه های عرضه کننده داروهای بیماران خاص در کشور است. لازم به ذکر است این دارو مطالعات بالینی را طی کرده است.

وی ادامه داد: بیماران ام اسی تاکنون بیشتر از داروهای تزریقی استفاده می کردند، اما اکنون به سمت استفاده از داروهای خوراکی حرکت می کنیم و لازم است در این جهت داروهای خوراکی به پزشکان معرفی شود تا بتوان بویژه برای بیماران جدید، آن ها را جایگزین داروهای تزریقی کرد.

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه قیمت ۳۰ عدد قرص خارجی، ۸ میلیون تومان بود گفت: داروی مشابه ایرانی فینگولیمود، یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است که تحت پوشش ۹۰ درصدی بیمه هم قرار گرفته است و بیمار برای خرید هر ۳۰ عدد آن ۱۳۰ هزار تومان پرداخت می کنند.