غلامرضا کردافشاری درباره غذاهای دوران کودکی اظهار کرد: خانواده‌ها باید خودشان میان وعده را در خانه تهیه کرده و آموزش‌های تغذیه‌ای لازم را به کودک یا نوجوان بدهند.

وی افزود: در بسیاری از موارد، شکل‌گیری عادت‌های صحیح در طی سالهای اولیه زندگی به بچه‌ها کمک می‌کند که در این دوران در خصوص غذایی که تهیه می‌کنند، بهتر تصمیم بگیرند.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: یک ناهار خوب در مدرسه عبارت است از ساندویچی که از نان کامل و یک غذای غنی از پروتئین (گوشت، تخم مرغ، کره و... ) تشکیل شده و از میوه تازه، سبزی یا هر دو، یا شیر به عنوان دسر استفاده شود.

کردافشاری یادآور شد: از سوی دیگر امروزه اعضای یک خانواده کمتر با هم غذا می‌خورند که قسمتی به خاطر برنامه کاری آنها، مصرف غذا جلوی تلویزیون و کاهش زمان تهیه غذا در خانه است, در یک مطالعه، کودکان مدرسه‌ای که همراه خانواده خود شام می‌خوردند، مقادیر میوه و سبزی بیشتر و غذاهای سرخ شده کمتری استفاده می‌کردند.

وی اضافه کرد: محیطی که غذا در آن صرف می‌شود, نیز تأثیر زیادی بر روی اشتها و دریافت کودک خواهد داشت, انتظارات نا‌به‌جایی که والدین از فرزندشان دارند، نزاع بر سر سفره و سایر استرسهای احساسی، همگی تاثیر نامطلوب خواهند گذاشت, محیط مناسب صرف غذا به گونهای است که همراه با زمان کافی، آرامش و صحبت‌های خانوادگی باشد.

این متخصص طب سنتی یادآور شد: استفاده از انواع گروههای غذایی (غلات، حبوبات،گوشتها، سبزیجات و میوهجات تازه) در کودکان و نوجوانان ضروری است.