به گزارش پارس به نقل از فارس، مصطفی قلی خسروی در خصوص مصوبه مجلس برای دریافت مالیات بر خانه های خالی از سکنه گفت: این موضوع چند سال پیش یک بار توسط مجلس تصویب شده بود، اما اجرا نشد، به هر حال این موضوع باید اجرا شود.

وی ادامه داد: در آن موقع مجلسی ها اعلام کردند که با میزان مصرف آب خانه های خالی از سکنه مشخص می شود و برخی از افراد شیر آب را باز گذاشتند و مشخص نشد که مسکن خالی است و یا برق را شب تا صبح روشن گذاشتند و اعلام کردند که مصرف برق دارند.

قلی خسروی اضافه کرد: بعد از اینکه از روی قبوض آب و برق مشخص نشد واحد مسکونی خالی است یا خیر، اعلام شد که چهره به چهره به درب منازل افراد مراجعه می کنند که این هم نشد.

رئیس کمیسیون تخصصی مشاوران املاک کشور تاکید کرد: بنده معتقد هستم، همان طور که واحدهای مسکونی دارای کد پستی هستند، می توان با دادن کد اقتصادی مثل کدر رهگیری به هر خانه وضعین آن ملک مشخص شود.

قلی خسروی ادامه داد: یعنی یک خانه که ساخته می شود و جواز می گیرد، همان طوری که کد پستی دارد، کد اقتصادی هم داشته باشد این کد اقتصادی می تواند مشخص کند که این واحد مسکونی که به نام افراد به ثبت رسیده است، وضعیت آن چگونه است که آیا واحد مسکونی به اجاره داده شده است، یا اینکه شرایط دیگری دارد.

وی افزود: دست مجلسی ها از بابت مصوبه شناسایی خانه های خالی از سکنه درد نکند، چرا که دغدغه مجلس این بوده است که جلوی سوداگری های نامعقول را بگیرد منتهی راهکارهای آن باید درست انتخاب شود.

وی تصریح کرد: دفاتر ثبت اسناد زیرنظر قوه قضائیه است و وزارت دارایی نیز زیرنظر قوه مجریه است، بنابراین اگر ما بتوانیم دفاتر ثبت را زیرنظر قوه مجریه بیاوریم دست دولت در مورد آمار و ارقام مربوط به مسکن محکم می شود.

قلی خسروی خاطر نشان کرد: قبلا هم اینطور بود که دفتر ثبت اسناد رسمی زیرنظر قوه مجریه بود اما الان نیست و آمار نمی توان گرفت که افراد چه تعداد خانه با چه شرایطی دارند.