به‌گزارش پارس نیوز به نقل از تک ناک، سامسونگ ممکن است اندازه‌گیری غیرتهاجمی قندخون را در گلکسی واچ ۷ خود جای دهد. همچنین، غول فناوری کره‌ای می‌خواهد روی ویژگی جالب دیگری برای این ساعت هوشمند کار کند. براساس پتنت جدید، سامسونگ‌ ممکن است ویژگی نظارت بر فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) را در گلکسی واچ ۷ خود جای دهد.

بااین‌حال، اطلاعات موجود در این پتنت اطمینان قطعی از استفاده از این قابلیت در زمان عرضه گلکسی واچ ۷ را به ما نمی‌دهد. بنابراین، ممکن است این قابلیت هم‌زمان با نسخه احتمالی گلکسی واچ اولترا یا حتی در ساعت‌های هوشمند آینده‌ این شرکت به‌کار برده شود.

اگر سامسونگ بتواند به‌درستی از پسِ تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) بربیاید، این قابلیت می‌تواند مهم و کاربردی باشد. AFib وضعیتی است که در آن قلب فرد خیلی آهسته یا خیلی سریع یا به‌صورت نامنظم می‌زند و بسیار خطرناک است.

 

فیبریلاسیون دهلیزی ممکن است برای مدت کوتاهی رخ دهد یا در هر فردی به وضعیتی دائمی تبدیل شود. طبق گزارشی از مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده (CDC)، سالانه بیش از ۴۵۴ هزار مورد بستری در بیمارستان به‌علت فیبریلاسیون دهلیزی در این کشور گزارش می‌شود.

طبق شایعات، سامسونگ ظاهراً از هوش مصنوعی مولد برای تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی استفاده خواهد کرد. بر‌اساس این پتنت، هوش مصنوعی می‌تواند به سامسونگ در تبدیل سیگنال‌های اندازه‌گیری‌شده پلتیسموگراف (PPG) به سیگنال‌های نوار قلب (ECG) کمک کند. بااین‌حال، پتنت مذکور نشان می‌دهد که مدل‌های فعلی الگوریتم‌های تبدیل PPG به ECG، به داده وابسته هستند و مطمئن نیستند.

طبق این پتنت، روش‌های فعلی «کاردیوگان» (CardioGAN)، شبکه مولد خصمانه مبتنی‌بر توجه برای تولید نوار قلب‌، ارزیابی از آریتمی (نامنظمی ضربان قلب) را ارائه نمی‌دهد و برای دستیابی به اطلاعات دقیق به داده‌های زیادی نیاز دارد.

علاوه‌براین، با‌توجه‌به اینکه چنین مدل‌های یادگیری پیچیده‌ای به منابع فراوان دارند و دستگاه‌های پوشیدنی از‌نظر منابع بسیار محدود هستند، جالب خواهد بود که ببینیم سامسونگ چگونه این فناوری را روی دستگاه پوشیدنی پیاده‌سازی می‌کند.