پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- صادق زیباکلام با انتشار نامه ای  سرگشاده خطاب به مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه، ادعاهای احمد شهید را تکرار کرد و با ادعاهای سراپا دروغِ گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان سیا، هم نوایی نشان داد. 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، «احمد شهید» گزارشگر ویژه حقوق بشر مامور ویژه سازمان سیا و موساد است که  در تهیه و فراهم کردن اطلاعات خود علیه ایران، بیشتر از گروه‌های معاند مانند سازمان تروریستی منافقین، فرقه بهائیت و جاسوسان، اطلاعات می‌گیرد.

متن کامل نامه زیباکلام به افخم

بانو مرضیه افخم
سخنگوی محترم وزارت خارجه
با سلام و عرض ادب، سخنان آن بانوی بزرگوار در پاسخ به مطالب مندرج در آخرین گزارش گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل جناب آقای دکتر احمد شهید در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران هم شگفت‌انگیز بود و هم درعین‌حال تأسف‌آور. شگفت‌انگیز از این بابت بود که سرکار آن را «غیرعلمی» و «غیرمنصفانه» خوانده و احمد شهید را متهم کرده‌اید که «اصول و موازین بین‌المللی را رعایت نکرده»؛ گزارش را «به‌دوراز واقعیات» دانسته‌اید که تحت تأثیر «اراده‌ای فراتر و خارج از سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل تهیه‌شده». متأسف شدم چون سال‌هاست که این نوع برخورد با گزارشات حقوق بشر در مورد ایران جا افتاده است و امید داشتم که دست‌کم در دولت جدید شاهد تغییری در این خصوص باشیم؛ اما به نظر می‌رسد دولت شما هم ظاهراً بنا دارد تا همان ترجیع‌بندها وهمان پاسخ‌ها و درست‌تر گفته باشیم همان سفسطه‌ها، همان توجیهات و همان عذر و بهانه‌های همیشگی درواکنش به گزارشات نقض حقوق بشر در ایران را ادامه دهد.

البته ادبیاتی که سرکار بکار می‌برید ارتقاء بلندی در مقایسه با سایر مسئولینمان پیدا کرده. آن بزرگواران آقای احمد شهید را با صفاتی همچون «شومن»، «دلقک»، «عروسک خیمه‌شب‌بازی قدرت‌های بزرگ»، «هنرپیشه»، «پیشخدمت (قدرت‌های استکباری)»، «پادو (قدرت‌های غربی)» و امثالهم توصیف می‌کنند. دست‌کم جنابعالی تاکنون چنین ادبیاتی را در مورد گزارشگر ویژه حقوق بشر در مورد ایران بکار نبرده‌اید؛ اما و درعین‌حال پاسخ‌هایتان (ازجمله آخرین فقره آن‌ها) از اساس با مسئولین دیگرمان تفاوتی ندارند. سرکار هم گزارشات احمد شهید را «نادرست»، «دروغ»، «مغرضانه»، «جهت‌دار»، «یک‌سویه»، «جعلی»، «برگرفته از منابع مجهول، ضدانقلاب، معاند و منافق» می‌خوانید. سرکار هم گزارشگر ویژه و گزارشات وی را «ملهم و متأثر از القائات و فشارهای قدرت‌های غربی و صهیونیستی»؛ و اساساً تعیین یک گزارشگر ویژه برای رصد کردن وضعیت حقوق بشر در ایران را یک «توطئه سیاسی» از جانب قدرت‌های غربی علیه انقلاب اسلامی ایران می‌دانید. سرکار هم حقوق بشر را یک ابزار سیاسی در دست قدرت‌های غربی می‌دانید که به دلیل استقلال‌خواهی ما از یکسو و پایبندی‌مان بر روی موازین اسلامی از سوی دیگر علیه‌مان بکار گرفته می‌شود. سرکار هم قائل هستید که غرب استانداردهای دوگانه در کاربرد حقوق بشر بکار می‌برد و درحالی‌که در قبال نقض حقوق بشر در کشورهای دوست و هم‌پیمانش سکوت و مماشات می‌کند اما علیه ما از آن به‌عنوان اهرمی برای اعمال فشار استفاده می‌کند. البته جدای از رعایت ادب در کلام سرکار یک تفاوت دیگر هم با سایر مسئولین دارید. دست‌کم بنده تاکنون نشنیده‌ام که جنابعالی همچون سایر مسئولینمان مدعی شوید که «غربی‌ها در مورد حقوق بشر دروغ می‌گویند و بسیاری از آن‌ها خود بزرگ‌ترین ناقضین حقوق بشر در کشورهایشان هستند».

سرکار بانو افخم!
نشان دادن بطلان بسیاری از مدعیات جنابعالی و سایر مسئولینمان علیه گزارشگر ویژه خیلی نیازی به تلاش ندارد. ضمن آنکه این ادعا که «ما به‌واسطه رعایت قوانین اسلامی متهم به نقض حقوق بشر شده‌ایم» چقدر با واقعیات مطابقت پیدا می‌کند؟ چند مورد را تاکنون جنابعالی و سایر مسئولینمان توانسته‌اید نشان دهید که در این مورد یا آن‌یکی که ایران متهم به نقض حقوق بشر شده، مشکل این بوده که می‌خواسته‌ایم اسلام را رعایت نماییم؟ اتفاقاً بسیاری از گزارشات آقای احمد شهید مبین آن است که «اعلامیه جهانی حقوق بشر» به کنار، ما اگر قوانین خودمان را رعایت کرده بودیم متهم به نقض حقوق بشر نمی‌شدیم. بعلاوه نفس اینکه یک مسلمان معتقد برای نظارت بر رعایت حقوق بشر انتخاب‌ شده به‌واسطه رعایت همین نکته مهم بوده که ایران نتواند گزارشگر را متهم نماید که می‌خواهد سکولاریسم غربی را جایگزین اسلام نماید؛ که می‌خواهد فرهنگ، باورها و ملاک و معیارهای غربی را جایگزین اسلام نماید وقس‌علی‌هذا.

یکی دیگر از پاسخ‌های متداولی که ما در قبال گزارشات نقض حقوق بشر در ایران داده‌ایم این بوده که «غربی‌ها از حقوق بشر استفاده ابزاری می‌کنند. آن‌ها در قبال نقض حقوق بشر در کشورهای متحدشان سکوت می‌کنند و در عوض ما چون مستقل هستیم، ما چون وابسته به غربی‌ها نیستیم و ما چون می‌خواهیم از اسلام پیروی کنیم غربی‌ها ما را متهم به نقض حقوق بشر می‌نمایند». اولاً که این‌گونه نبوده کشورهای دیگری هم که حقوق بشر در آن‌ها نقض می‌شده موردانتقاد قرار می‌گیرند؛ اما فرض بگیریم که کشورهای دیگر موردانتقاد قرار نگرفته باشند و فقط ایران به‌واسطه مواضع انقلابی‌اش موردانتقاد قرارگرفته باشد. سرکار بانو مرضیه افخم، آیا نفس اینکه کشورهای دیگر موردانتقاد قرار نمی‌گیرند به نظر جنابعالی نقض حقوق بشر در ایران را توجیه می‌کند؟ واقعیت آن است که حتی اگر در همه قریب به ۲۰۰ کشور عضو سازمان ملل حقوق بشر پایمال بشود و اگر در قبال همه آن‌ها هم غربی‌ها سکوت نمایند، بازهم نقض حقوق بشر در کشور دویست و یکمی غیرقابل‌توجیه است. سرکار بانو افخم، هیچ کشوری نمی‌تواند با توجیهات سیاسی، انقلابی و ایدئولوژیک از زیر بار مسئولیت رعایت حقوق مدنی شهروندانش شانه خالی کند.
ایام به کام باد صادق زیباکلام

توهین به دولت روحانی و منبع معتبری به نام سازمان منافقین!!
ملاقات کميسر حقوق بشر سازمان ملل با عوامل يک گروهک تروريستي که بزرگترين ناقضين حقوق بشر در ايران هستند، به تنهايي براي بي اعتبار کردن سازمان ملل متحد کافيست.

چندی پیش احمد شهيد٬ گزارشگر مثلا ويژه سازمان ملل‌متحد در امور ايران باز دوباره آفتابي گرديد و در توهین به دولت یازدهم مدعي شد که برخلاف وعده‌هاي دولت روحاني هيچ تغييري در وضعيت حقوق‌بشر در ايران صورت نگرفته و شمار اعدامها نيز افزايش يافته است. وي در اين جلسه همچنين گفته است که تکنولوژيهاي نوين ارتباطي به وي اين امکان را مي‌دهد که زمان بيشتري با کساني صرف کند که از قربانيان خشونت يا از بستگان قربانيان خشونت در ايران هستند.

البته منظور وي از تکنولوژي‌هاي نوين ارتباطي گروه‌هاي معاند نظام اسلامي و به خصوص گروهک تروريستي منافقين است. احمد شهيد از سه سال گذشته براي تهيه گزارش‌هاي خود با گروه‌هاي تروريستي همچون منافقين، جيش‌العدل، کمونيستها، سلطنت‌طلبها، جندالشيطان و گروه‌هاي تجزيه‌طلب ملاقات‌هاي متعددي داشته است که حتي در اثر کثرت اين ملاقات‌ها ادبيات وي نيز تغيير کرده است و ديگر احمد شهيد تبديل به يکي از منافقين شده است.

در گزارشهاي وي در اشاره به نظام جمهوري اسلامي ‌ايران، تا کنون چندين بار از اصطلاح «رژيم» استفاده شده است؛ اصطلاحي که از سوي منافقين و درمورد نظام اسلامي به کار برده مي‌شود. ديدار احمد شهيد با افرادي نظير

1- «هادي قائمي» ضدانقلاب فراري و سخنگوي جنبش کمپين حقوق بشر، ديدار با «اميد دانا» سلطنت‌طلب مقيم سوئد در آبان ۱۳۹۱ (فردي که در روز عاشوراي ۸۸ شعارهاي ضداسلامي‌ سر ‌مي‌داد و تلويزيون وي را بارها نشان داد)،

2- سياوش بهمن از عوامل گروهک تروريستي منافقين و از مسئولان مجموعه فعالان حقوق بشر (مجموعه‌اي که هم‌اکنون نيز فعاليت دارد و توسط کيوان رفيعي و برخي اعضاي گروهک رجوي اداره مي‌شود)،

3- سياوش صفوي لائيک و عضو گروهک دانشجويان و دانش‌آموختگان ليبرال،

4- سلمان سيما عامل گروهک تروريستي منافقين که پس از فرار از کشور به کمک منافقين در کانادا به سر مي‌برد،

5- سيمين روزگرد، عامل گروهک تروريستي منافقين و همکار و هم‌دست کيوان رفيعي،

6- «نازنين افشين جم» ضدانقلاب سلطنت‌طلب و همسر کانادايي او،

7- حضور در برنامه ضدانقلابي «پولتيک» کامبيز حسيني،

8- ژيلامهدويان و دخترش (همکار صادق نقاش‌کار عضو گروهک تروريستي منافقين)

9- و فريدون حسيني از تجزيه‌طلبان تنها برخي از ملاقاتهاي افشا شده احمد شهيد با عناصر ضد انقلاب، تروريست و منافق براي دست يابي به ماده خام گزارش هاي سرتاسر دروغ خود است. احمد شهيد نه تنها در طول سه سال گذشته ارتباط خود را با منافقين منکر نشده بلکه وي حتي با ارسال نامه رسمي به گروهک منافقين و ملاقات با عوامل نفاق در آنتاريو کانادا از نمايندگان منافقين که در جلسه حضور داشته‌اند، مي‌خواهد که مستندات خود را در خصوص موارد نقض حقوق بشر از سوي نظام جمهوري اسلامي به وي ارائه کنند. اما شايد بتوان مهمترين اين ديدارها را که رد پاي آن نيز در گزارشهاي بعدي احمد شهيد ديده مي‌شود ملاقات با نمايندگان گروهک در اسلو دانست.

احمد شهيد در اسلو در دو نوبت با پرويز خزاعي و ژيلا مهدويان ( از اعضاي موثر منافقين) و برخي ديگر اعضاي منافقين در هتلي ديدار مي‌کند .در ديدار دوم که خاطره معيني، حديث بيرانوند و صمد بهادري طولابي از عوامل گروهک منافقين نيز حضور داشتند، بعد از نشست چند ساعته، يکي از حاضران از احمد شهيد تقاضا مي‌کند که در سفر احتمالي خود به ايران با ديگر اعضاي خانواده مجرماني که به علت قتل مردم بي‌گناه، جنايتهاي تروريستي و بر هم زدن امنيت جامعه طي سالهاي 60 تا 67 اعدام شده‌اند، ملاقات و ديدار نمايد!! احمد شهيد نيز ضمن قبول اين درخواست، خبري به شرکت کنندگان در اين جلسه مي‌دهد که براي حاضران در اين جلسه نيز قابل باور نبود. وي خبر داد که کميسيوني در سازمان ملل تشکيل يافته است تا به‌طور رسمي به بررسي اعدام‌هاي سال 67 بپردازد. احمد شهيد با اين بيان به منافقين تضمين داد که موضوع اعدام‌هاي سال 67 از دستور کار حقوق بشري سازمان ملل خارج نخواهد شد.

نکته جالب توجه اين است که احمد شهيد در اولين گزارش خود پس از اين ديدار اقدامات تروريستي گروهک منافقين در دهه60 را صرفا يک ادعا دانسته و بدون آنکه مستندات نظام اسلامي و قربانيان 17 هزار خانواده شهيد ترور را ببيند، منکر آن مي‌شود.

در واقع در حالي که خود احمد شهيد در گزارشهاي خود تاکيد مي‌کند که وي استقلال و بي‌طرفي، خود را در بررسي اطلاعاتي که به او ارائه شده، حفظ کرده است، ولي به جرات مي توان گفت که گزارشهاي وي همگي از سوي گروه‌هاي معاند نظام اسلامي و به خصوص گروهک تروريستي منافقين تهيه مي شود. تمرکز احمد شهيد به آمارهاي غير واقعي و کذب موارد اعدام در ايران نيز از ديگر نشانه‌هاي مشارکت منافقين در تهيه اين گزارشها دارد که همگي اين آمارهاي عجيب و غريب توسط کمپين« نه به اعدام» که توسط منافقين مديريت مي شود ارائه مي‌گردد. هزاران سند معتبر و غير قابل خدشه در مورد جنايتهاي ضد بشري منافقين در ايران و عراق وجود دارد که قابل ارائه به دادگاه‌هاي بين المللي است. ملاقات کميسر حقوق بشر سازمان ملل با عوامل يک گروهک تروريستي که بزرگترين ناقضين حقوق بشر در ايران هستند، و نيز هم‌پيماني نماينده سازمان مللي که خود بايد متولي اصلي حقوق بشر باشد با گروهک تروريستي منافقين خود به تنهايي براي بي اعتبار کردن سازمان ملل متحد کافيست و صراحتا با منشور سازمان ملل نيز در تضاد آشکار قرار دارد.

چنان که گفته شد احمد شهيد اين روزها دوباره فعال شده وگزارشهاي مربوط به وي روزانه در سايت گروهک منافين به طور مرتب منتشر مي‌شود البته زياد جاي تعجب ندارد چرا که او ديگر تبديل به يکي از منافقين شده است.